SOMMER UDSALG | Se tilbuddene her

Juletid

Julen er den tid på året, de fleste af os glæder sig og ser frem til. Lysene tændes, familierne samles, træerne bliver pyntet og ikke mindst – gaverne åbnes.
Ventetiden kan dog være lang for de mindste i familien, så hvorfor ikke gøre den lange juletid lidt sødere med en jule- eller pakkekalender eller noget helt tredje?
Her på siden finder du et godt udvalg af forskellige produkter, der kan gøre ventetiden lidt sjovere. 

tøj til jul julekalendere
julegaveideer pakkekalender ideer

Den hyggeligste tid på året

Julen er hjerternes fest, og en tid, hvor man skal være sammen med dem, man holder allermest af. Det er en tid, hvor der er plads til at gå tilbage i barndommen
og mindes alle de forgange december-måneder og juleaftener. Med en juledagbog kan du skrive alle minderne og traditionerne ned til mindste detalje,
så du sikrer, at alle minderne fra juletiden ikke går tabt, og så du har noget at videregive til de næste mange generationer.

Juletiden er også den tid på året, hvor man hygger ekstra meget om hinanden med julebag og juleklip. I julelampens skær bliver mange brunkager, vaniljekranse, julehjerter og kræmmerhuse til. 

Og glem nu ikke honningkagehuset, som også hører sig julen til! Men frygt ej, hvis du ikke er den helt store mester-konditor – Fabelab har nemlig lavet et kagehus
af genbrugspapir i filt og bomuldsgarn, som du sammen med dit barn, kan bygge og dekorere igen og igen mange år frem.  

Julekalendere til juletiden

Julen er lig med julekalender. Hvad enten den er fyldt med chokolade eller små LEGO-figurer, så hører den sig bare juletiden til – og gerne flere af slagsen,
hvis man spørger de kære små. 

Hvis du er den lidt mere kreative type, så er det også muligt at købe julekalendere, hvor du selv kan fylde små ting i, så den passer helt nøjagtig til dit barn
og dets interesser. Se for eksempel de super fine fyld-selv-kalendere fra Fabelab, som også har lavet en masse andet fint pynt til juletiden.  

Tid til indendørs hygge

Når de første snefnug begynder at falde, og kulden så småt begynder at bide, ved man, at det er tid til at rykke indenfor i varmen.

Her er der rig mulighed for at hygge sig med hinanden og lave rare ting sammen.   

På vores Pixizoo Magasin har vi lavet et indlæg til hver dag op til juleaften med forskellige aktiviteter, du kan lave sammen med dit barn, samt andre gode facts omkring højtiden.
Du finder magasinet lige her.

Køb ting til din juletid her

Her hos Pixizoo.dk elsker vi jul! Derfor har vi lavet en hel kategori, kun med ting til juletiden – er det ikke skønt? Så slipper du for, at skulle lede land og rige rundt,
for at finde de juleting, du står og skal bruge på vores hjemmeside. 

Vi vil så gerne give dig den bedste købsoplevelse, hvorfor vi derfor altid står til rådighed, hvis der skulle opstå tvivl, spørgsmål eller andet  i forbindelse med dit køb.
Så tøv derfor ikke med at kontakte vores super søde kundeservice, der altid står klar med et smil og en hjælpende julehånd.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×