3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Jungle Gym

Er dine børn til fart over feltet og elsker at klatre og rutsje? Hvorfor så ikke få legepladsen hjem i haven? Det kan du med de super seje og sjove legetårne og -huse fra Jungle Gym. Der er med garanti mange timers sjov og sund aktivitet forbundet med produkterne fra Jungle Gym. Find den variant, der passer bedst ind hjemme i jeres have, her på siden. God fornøjelse!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legetårne og legehuse

Med et legetårn eller et legehus fra Jungle Gym, er du garanteret mange timers udendørs leg for dine børn. Jungle Gym er alsidige og multifunktionelle produkter, der giver sjove udfordringer og inviterer til kreative og fantasifulde lege. 

 

Start med et legehus til familiens mindste, hvis motorik ikke er klar til de store legetårne med klatrestativ. Til de lidt større børn, er legetårnet en ideel udendørsaktivitet, hvor klatrestativet kan blive besejret. 

 

Jungle Gym inviterer til mange forskellige lege, som for eksempel tag-fat i legetårnet eller mor, far og barn i legehuset. Kun fantasien sætter grænser for, hvad den næste udendørs leg skal være. Og det bedste er, at I forældre kan klare andre huslige aktiviteter eller læse avisen en ekstra gang, mens børnene leger i haven.

 

Produkterne er primært lavet af træ, hvilket giver et super fint look, og som ikke skiller sig alt for meget ud i haven, som hvis det hele var lavet af plastik. Træet gør også legetårnet eller -huset mere robust og stabilt. 

Jungle Gym – sjov og sund aktivitet

Ved anskaffelse af produkterne fra Jungle Gym, motiverer du dine børn til at komme væk fra skærmen og lege udenfor i stedet for. Et legetårn med klatrestativ er super god motion for dit barn, da hele kroppen kommer i brug, når der leges. Sundhedsstyrelsen anbefaler mindst 60 minutters aktivitet af høj intensitet om dagen, hvilket ikke bliver noget problem med et produkt fra Jungle Gym. 

 

Invitér naboens børn over til en omgang hæsblæsende leg i haven, og drik en kop kaffe med forældrene. Et Jungle Gym-produkt kan hurtigt blive et samlepunkt for naboens børn (og forældrene) – det bliver ikke mere hyggeligt.

 

Se desuden vores øvrige sortiment af udendørslegetøj her.

 

Udvikler motorikken

Med et Jungle Gym er du sikret et godt redskab til at udvikle dit barns motorik. De mange forskellige muligheder, for eksempel klatring, stimulerer og udvikler i høj grad grovmotorikken hos dit barn. Barnet lærer at koordinere arme og ben, når der klatres, og balanceevnen stimuleres på rutsjebanen. Det bedste af det hele er, at det er sjov indlæring for dit barn. 

 

Køb Jungle Gym hos Pixizoo med gode fordele

Når du handler hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste for at give dig den service, du som kunde fortjener. Vi giver dig prisgaranti, prismatch og ubegrænset returret. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle møde nogle spørgsmål på din vej. 

Ønsker du endnu flere fordele? Så bliv medlem af vores Pixizoo Plus-kundeklub. Her får du gavn af fordelagtige samarbejdsaftaler og mulighed for at optjene point til brug ved senere køb. Du vil helt sikkert ikke fortryde at blive Pixizoo Plus-medlem!