★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Lagerstatus
 1. På lager (13)
Pris
 1. kr299
  kr1099
Materiale
 1. Bomuld (3)
 2. Økologisk Bomuld (1)

Juniordyner

Er din baby vokset ud af sin dyne? Så har vi den rette juniordyne til din guldklump! God nattesøvn og komfort er vigtigt for dit barns udvikling, og derfor skal dynen også passe ordentligt. Den rette juniordyne kan være med til at bidrage til en endnu bedre søvn, og nedenfor kan du finde lige netop den dyne som passer til dit barns behov. God fornøjelse!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvornår skal dit barn have en juniordyne?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at børn vokser, og oftest skifter børn fra 1-årsalderen til en juniordyne. Et typisk tegn på at dit barn er klar til en større dyne, er at dynen bliver sparket af om natten når barnet sover. En juniordyne kan være med til at skabe en mere tryg og beroligende følelse, grundet størrelsen og tyngden en større dyne har. Er du i tvivl om hvor stor en juniordyne er? Målene er typisk 100x140 cm.      

Sommer eller helårs juniordyne

Er du i tvivl om hvilken slags juniordyne dit barn skal have? Så læs med her! Mange dyner i vores sortiment, er lavet til at sørge for at barnet hverken har det for koldt eller for varmt, og fungerer på den måde som helårsdyner. Denne dyne fra Quilts of Denmark, er et eksempel på en let og temperaturregulerende dyne, som er deklareret i samarbejde med Dansk Astma og Allergiforbund. Dog er en sommer juniordyne også en god idé at anskaffe sig til de ekstra varme sommernætter, som sikrer barnet ekstra høj åndbarhed om natten. Vi forhandler sommer juniordyner fra mærkerne Night & Day og Ringsted dun.

Der findes mange forskellige slags dynefyld, alt efter hvor varm eller kold dynen skal være. Ønsker du en dyne til de lidt koldere nætter, er moskusdun en edderdunslignende kvalitet, som giver en blød dyne der holder godt på varmen. Andre slags fyld såsom gåsedun og dunfibre, er gode til at sikre en justering af dit barns kropstemperatur .Når du har valgt den rette dyne, kan du også tage et kig på vores lækre udvalg af sengetøj til juniordyner her.

Har du hørt om en Temprakon Zone dyne?

En temprakon zone juniordyne fra Quilts of Denmark, kombinerer naturen og den nyeste teknologi, som sikrer at dit barn får en mere jævn søvn og konstant kropstemperatur. Dynen er fremstillet af en teknologi, som sikrer at denne dyne er et bæredygtigt valg og mindst muligt belastende for miljøet under produktionen. Dynen er Nomite mærket, fordi den eliminerer støvmider og bakterier, som også sikrer dit barn en mere allergivenlig søvn og større åndbarhed. En Temprakon juniordyne er også certificeret for høje krav indenfor dyreetik. Dynens fyld er 70% naturfyld, bestående af gåsedun og småfjer. De resterende 30% er nogle særlige fibre kaldet TempraCool, som sikrer den helt rigtige kropstemperatur. Du finder hele vores sortiment af juniordyner fra Quilts of Denmark her.   

Vi har styr på de seneste trends og udviklingen indenfor baby- og børneudstyr

Markedet indenfor baby- og børneudstyr er konstant i rivende udvikling. Der kommer hele tiden nye brands og produkter til, samtidig med at forskning og sikkerhedsregulativer stiller nye krav til eksisterende produkter på markedet. Her hos Pixizoo holder vi derfor altid en finger på pulsen, for at vi er opdateret for de nyeste trends, forskning og krav. På den måde kan vi altid tilbyde dig den bedste rådgivning og de bedste produkter indenfor baby- og børneudstyr. Vi vil også altid være klar med de nyeste tendenser indenfor familieliv, samt børns leg og udvikling.