Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Kaufmann

Kaufmann startede I 1989 med at producere produkter til bilen, som kan gøre køreturen med de små lidt mere behagelig. Med 20 år på bagen, har de opbygget et stærkt brand, hvor de blandt andet har samarbejdet med Disney, som betyder at man kan få mange af deres produkter med rigtig fine Disney-motiver. Se vores fine udvalg her på siden! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sjove solskærme fra Kaufmann

Vi har et stort udvalg af Kaufmann-solskærme her hos Pixizoo.dk. Solskærmene er super smarte, da de skygger for solen, så børnene ikke bliver generet af solen, når de sidder på bagsædet. Med en solskærm kan en lang køretur måske blive mere behagelig, hvis man sørger for at ting, såsom sol i øjnene, ikke gør dem sure og kede af det. 

 

For at gøre det endnu mere spændende, har vi solskærme med populære Disney-motiver. Vi har dem med Frost, Peter Plys, Lynet McQueen fra filmen Biler og Hello Kitty. 

 

Så der er rig mulighed for at finde en Kaufmann-solskærm med et motiv, dit barn synes er super fedt. 

 

Find din skulderpude til sikkerhedsselen her

Kender du også den irriterende følelse når selen gnaver når man sidder i bilen? Så har Kaufmann løsningen. De laver nemlig skulderpuder til selen, så du slipper for at børnene er frustrerede  over selen, når I er på farten. 

 

Kaufmann-skulderpuder kan også fås med Disney-motiver, så de er lidt sjovere for børnene at kigge på. Hvis dit barn er helt vild med Anna og Elsa, så er en skulderpude med et motiv fra Frost måske lige sagen. Eller hvis dit barn er mere til den super hurtige racerbil Lynet McQueen, har vi også en skulderpude med et motiv fra Disney-filmen Biler. 

 

Se udvalget af vores skulderpuder til sikkerhedsselen fra Kaufmann her, og få dem hjem til jeres næste køretur.

 

 

Gør køreturen til en succes 

Mangler du inspiration til hvordan køreturen bliver lidt lettere med børnene? Så kan du finde det her. 

 

Udover vores produkter fra Kaufmann, har vi også lidt ideer til, hvad man kan gøre for at gøre køreturen sjovere og mere behagelig for jer alle. 

 

Vi har blandt andet en række forslag til, hvordan en køretur sydpå kan gøres til en succes.  Du kan eksempelvis have nogle lækkerier med til de sultne børn, eller pakke små sjove og underholdende gaver ind til dem, så der sker lidt undervejs på turen. Du kan læse mere om det på vores magasin. Man kan også lege en masse sjove billege på køreturen,som du også kan finde en masse sjove forslag til på vores Pixizoo Magasin. 

Der er rig mulighed for at gøre køreturen til en god oplevelse, så der er ingen grund til at frygte fremtidige ture med børnene. 

 

 

Køb dine Kaufmann produkter her

Hvis du også mener det er smart med en skulderpude til selen eller en solskærm til at skygge for solen, skal du ikke tøve med at bestille dem med det samme. Vi har nemlig 100% tilfredshedsgaranti, så du kan altid bytte dine varer, hvis de mod forventning ikke er som de skal være. Vi ombytter dem gerne til en anden vare. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores Kaufmann-produkter, eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til hjælpe dig.