F L A S H   S A L E   

Pris
  1. kr63
    kr94

KG Design

KG Design er et svensk designfirma, der fremstiller produkter til hjemmet i giftfri silikone. Her på siden finder du deres super flotte dækkeservietter til bordet. Så hvis du mangler noget der kan pifte et elleres kedeligt bord lidt op, så har vi et godt bud her – Så rigtig god fornøjelse med at finde den dækkeserviet der passer hjem til jer. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse

KG Design – hvem er det?

KG Design blev grundlagt i 2004 af Jennie Josefsson og Frederik Kågefors, og virksomheden har vokset lige siden. Virksomheden udvikler smarte produkter til hjemmet. Der er fokus på problemløsning, farve og form når deres produkter laves. Deres mål er at lave produkter, der kombinerer form med funktion og kvalitet.

 

Produkterne laves hovedsagligt af silikone, og langt de fleste produkter er parrets egne ideer og designs. Samtidig arbejder de også sammen med eksterne designere og mærker, for at kunne give jer et bredt og varieret udvalg af produkter.

 

Hvorfor silikone?

Der er mange super gode kvaliteter ved silikone. Frem for alt er materialet giftfri og har ikke hormonfrigivende stoffer og kemikalier. Materialet er desuden fri for duft og smag.

Silikone er desuden skridsikkert og vandafvisende, hvilket er super dejligt når det kommer til eksempelvis dækkeservietter.

 

Man kan lave mange forskellige designs med silikone, og det vejer ikke særlig meget. Alt er testet og godkendt, så du kan trygt lade dit barn bruge produkter fra KG Design.

 

KG Design giver inspiration til bordet

Med KG Design får du flotte dækkeservietter til bordet. De er formet som en sky og kan fås i flere forskellige farver. Så du skal bare vælge, om I skal have den farve, som passer bedst hjem til jeres køkken, eller om I alle skal have hver jeres yndlingsfarve.

 

Som nævnt ovenfor, er dækkeservietterne lavet af silikone, som gør at de er skridsikre, så du er skånet for, at dit barn eventuelt kommer til at rykke i servietten, så der er mad og drikke ud over det hele. Desuden er dækkeservietterne fra KG Design nemme at aftørre, og hvis det har været en ekstra griset dag, kan de også smides i opvaskemaskinen uden problemer.

 

Så med produkter fra KG Design får du flotte kvalitetsprodukter, som er nemme at rengøre.

 

Køb online hos os i dag

Synes du også dækkeservietterne fra KG Design er super fine, og vil passe perfekt hjem til jer? Så skynd dig at få dem bestilt. Vi bestræber os nemlig på at få vores produkter leveret så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Hvis du også er vild med fordele og gode priser, så tag et kig på vores Pixizoo Plus kundeklub. Her har vi samlet bonus point, samarbejdsfordele og meget andet, til den nette sum af 39 kr. om måneden! Og så er den første måned gratis. Du kan nemt tilmelde dig ved dit næste køb.

Hvis du sidder med spørgsmål til KG Design, eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores super søde kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×