Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Kiddieland

Siden 1998 har Kiddieland lavet legetøj med hjul på. De gør en stor indsats for at lave den bedste og sjoveste underholdning til dit barn. Det er også vigtigt for os, så derfor har vi også produkter fra Kiddieland. Så hvis der skal være fart over feltet, så er det her du finder det – God fornøjelse! 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kiddieland har en mission

Kiddielands mission går ud på at de med fantasi kan lave legetøj der bringer det store smil frem hos dit barn, samtidig med at de sjoveste barndomsminder bliver skabt. Derfor er de dedikeret og fokuseret på at lave innovativt legetøj, som passer til alle. Derudover er det også vigtigt for dem at bidrage til underholdning og en sund udvikling af dit barn. 

 

De er fleksible i deres design, så du kan finde den gåbil eller det løbehjul, der passer bedst til dit barn. Det betyder også, at du her finder legetøj der er lidt sjovere end gennemsnittet. 

 

Når Kiddieland laver legetøj er det med tanke på dig. De kæmper for at lave produkter der opfylder jeres behov. Så tøv endelig ikke med at købe din gåbil her på siden. 

 

Hos Kiddieland kommer kvalitet i første række

Kiddieland laver produkter i høj kvalitet til flere forskellige aldre i hele verden. De mener, at kun det bedste er godt nok til dit barn, så de kan få en masse sjove øjeblikke. 

 

Derudover er det vigtigt for dem at følge med tiden, derfor laver de hele tiden nye kreative produkter, så det gerne skulle være nemt at finde noget der passer til jeres behov.

 

Kiddieland mener også, at en miljøbevidst produktion er vigtig, og at de højeste standarder skal overholdes. Du kan derfor uden dårlig samvittighed og bekymring, købe deres smarte køretøjer til dit barn. 

  

Fordele ved gåbiler 

Overvejer du hvilke fordele der er ved gåbiler? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle af fordelene. 

 

Gåbiler og andre køretøjer, hvor dit barn skal være aktiv for at komme frem, er altid gode, da det er motion og sjov på samme tid. Samtidig hjælper det til at udvikle motorikken og styrke dit barn. Det stemmer også overnes med Kiddielands mission, som går ud på at de gerne vil bidrage til dit barns udvikling, samtidig med at de har det smaddersjovt. 

 

Køretøjerne har også den fordel, at de både kan bruges ude og inde, så der kan komme fuld fart på legen overalt. 

 

Se vores herlige udvalg af køretøjer fra Kiddieland her på siden, hvor vi også har flere forskellige motiver. Du kan blandt andet få gåbiler med de populære motiver fra Frost og Paw Patrol. 

 

Køb nu hos Pixizoo.dk

Skal der fuld fart på legen hjemme hos jer? Så bestil dine produkter i dag, og få hurtig levering. Vi har både prismatch og prisgaranti, så der er ingen undskyldning for at vente med at lægge det i indkøbskurven. Det betyder nemlig, at du kan få dine varer til den bedste pris på markedet. 

 

Husk, vi altid sidder klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål.