Spar 25% fra vejledende pris på interiør* | Kode: it25 | Se detajler her

Lagerstatus
  1. På lager (1)

Kiddy

I mere end 50 år har Kiddy haft sikkerheden for børn som prioritet. Med et fokus på produktudviklingen er der kommet egenskaber som den højest mulige sikkerhed, fremragende produktdesign, maksimal komfort og top-funktionalitet som resultat. Kiddy er repræsenteret i 50 lande verden over, og talrige patenter beviser virksomhedens innovative ånd, som har været banebrydende for hele branchen i årevis. Her på siden finder du et bredt udvalg af Kiddy-produkter – rigtig god fornøjelse! 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Kiddy – Sikkerhed, design og komfort 

Med et produkt fra Kiddy er du sikret en høj sikkerhedsstandard kombineret med perfekt komfort og intuitiv og enkel funktionalitet. 

Det ergonomiske produktdesign og materialer af høj kvalitet giver en sikkerhed og komfort til børnene. 

Produkterne er nyskabende og nemme at bruge, samtidig med at de er inspireret af mode, arkitektur, kunst og musik, og dermed passer perfekt til den moderne familie. 

 

Kiddy stræber efter perfektion og maksimal kvalitet på alle områder, uanset om det drejer sig om forskning og udvikling, produktion eller salg. Du kan finde meget mere information om Kiddy og deres produkter på deres hjemmeside.    

 

Husk det rette tilbehør  

Kiddy har lavet en masse lækkert og praktisk tilbehør til deres produkter, som kan være med til at gøre brugen af dem lidt nemmere og mere behændigt. 

 

Tilbehøret omfatter blandt andet en kopholder, som er en smart opbevaringsløsning til sutteflasken når man er på farten, barnevognshandsker til at placere på styret, så man som forælder ikke fryser hænderne på gåturen, og en parasol til at beskytte mod solens hårde stråler. 

 

Kiddys tilbehørssortiment er stort, så de har helt sikkert det, du lige står og skal bruge.    

 

Knald på farverne med Kiddy

Med produkter fra Kiddy er du ikke blot sikret sikkerhed og komfort, men også lækkert design med knald på farverne. 

 

Produkterne findes nemlig i super flotte farver som blandt andet grøn, blå, pink og rød samt i flotte spraglede mønstre, som er med til at bryde det traditionelle og klassiske autostolsdesign. 

 

Produkterne findes dog også i de klassiske sorte og grå farver, hvis man ikke er helt så meget til den livlige og farverige stil. 

 

Uanset hvilken smag og stil man skulle have, er det helt sikkert muligt at finde det helt rette Kiddy-produkt der passer lige netop hjem til jer og jeres behov. 

 

Køb hos Pixizoo.dk

Her hos Pixizoo.dk er vi ret begejstrede for de super smarte og flotte Kiddy-produkter – netop derfor har vi valgt at have et bredt udvalg af produkterne, så du kan finde lige netop det, der passer til dig. 

 

Vi ønsker at give dig den bedste købsoplevelse som overhovedet muligt, så derfor er vi behjælpelig hele vejen igennem, hvis der skulle opstå tvivl, spørgsmål eller andet. Vi er faktisk så heldige at have 5 stjerner på Trustpilot, som tydeliggør meget godt, hvor højt vi går op i kundeoplevelsen og hvor meget vi ønsker at hjælpe vores kunder. 

 

Vi kan derudover tilbyde dig at være medlem af vores kundeklub, som giver dig nogle ekstra gode fordele, når du handler her hos os, som du som almindelig kunde ikke får. 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×