Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Kids by Friis

Siden 2006 har designfirmaet Kids by Friis designet interiør og legetøj til børn. Designet er efterhånden velkendt i danske hjem, og produkterne er udviklet ud fra værdier som sanser, glæde, design, farver og kvalitet. Kids by Friis har et bredt sortiment, så uanset om du er på jagt efter pynteting eller legetøj, kan du finde det her – God fornøjelse!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Kids by Friis – Et tvist af eventyr

Produkterne fra Kids by Friis er i et klassisk design med et tvist af eventyr og har et barnligt strejf og så er de også i høj kvalitet. 

     

Inspirationen og kærligheden til Kids by Friis og dets design fik Pernille Baden Nielsen tilbage i 2006 i naturen syd for Himmelbjerget ved Silkeborg. 

    

I sortimentet finder du en bred skarre af figurerne fra H.C. Andersens eventyr, som kan være en god supplering til at livagtiggøre eventyrlæsningen med dit barn. På denne måde bliver højtlæsningen sjovere og mere hyggelig for både dit barn og dig. 

     

Til fødselsdag og fest

Kids by Friis har et sortiment der bugner af super søde pynteting, som kan bruges til enhver anledning. Har du blandt andet set de fine små fødselsdagstog? Fødselsdagstogene fås med forskellige figurer og har plads til to talnumre. Det pynter super fint på fødselsdagsbordet. 

    

Sortimentet byder også på små figurer med dannebrogsflag, der også er super ideelle som pynt til det ultimative fødselsdagsbord. 

    

Her på siden finder du et godt udvalg af de forskellige tog og figurer, så det skulle være muligt at finde noget, der passer til lige netop dit barn og dets interesser.  

   

En fin gaveidé

Produkterne fra Kids by Friis er ikke blot ideelle til fødselsdagsbordet, men også en rigtig fin gaveidé til fødselaren eller til en anden anledning. 

    

Med alle de forskellige typer af pynteting og legetøj, byder Kids by Friis på mange muligheder. Tag eventuelt et kig på de smukke og eventyrlige snekugler, der kan afspille sød musik til at berolige barnet. De er super fine at have til at stå fremme hele året rundt, og ikke kun ved juletid. 

    

Du kan se flere produkter og blive inspireret på Kids by Friis’ egen hjemmeside.   

    

Køb Kids by Friis hos os

Er du også faldet pladask for de fine produkter fra Kids by Friis? Det er vi nemlig! Derfor har vi sørget for at have et godt udvalg af de forskellige produkter, der er at finde i deres sortiment. Så skynd dig at find det produkt, der falder i din smag og klik det i indkøbskurven!

    

Har du for resten hørt om vores Pixizoo Plus-kundeklub? Det har du nu! Her kan du få gode rabatter, bonuspoint og andre fordele for kun 39 kr. om måneden – og den første måned er tilmed gratis! Skynd dig at blive medlem allerede i dag! 

    

Har du spørgsmål eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde og kompetente kundeservice, der står klar til at hjælpe dig med et smil.