3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Alder
 1. 1 år+ (1)
 2. 3 år+ (1)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. LyserødLyserød (1)
 3. RødRød (1)
Pris
 1. kr200
  kr670

Kinderkraft

Her på siden finder du vores udvalg at de flotte og smarte produkter fra Kinderkraft. Kinderkraft har et varieret varesortiment, som byder på alt fra autostole, klapvogne, balancecykler og højstole. Det betyder, der er lidt forskelligt at kigge på her på siden, og gode muligheder for at finde noget, som i ikke kan undvære derhjemme – Rigtig god fornøjelse!

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvem er Kinderkraft?

Kinderkraft er et brand, som skaber produkter der møder alle behov hos forældre. Deres produkter er både smarte og nemme at håndtere, og så udvikler de unikke løsninger helt uden at gå på kompromis med kvalitet og pris! Du finder derfor en række forskellige og brugervenlige produkter her på siden til en rigtig god pris. Kinderkraft skaber produkter, som er nemme for forældrene og børnene at bruge, da de gerne vil bidrage til, at hverdagen med små børn bliver så let som overhovedet muligt. Derfor får du lækre produkter som f.eks. deres fantatiske autostole, hvor innovation og brugervenlighed er i fokus. Intet under at deres produkter er elsket af både børn og voksne verden over.  

 

Kinderkraft – et brand med sikkerheden i top

I udviklingen af virksomhedens produkter, er det store fokus på, at der bliver produceret produkter, som skal bruges af den vigtigste person i forældrenes liv. Derfor er det sikkerhed og kvalitet, som er de vigtigste faktorer for Kinderkraft, når det kommer til udviklingen af deres produkter.  For at sikre dette overholder alle deres produkter alle EU-stander, og så er produkterne også certificeret af seks selvstændige europæiske institutioner. Du kan dermed trygt købe Kinderkraft-produkter til den lille guldklump derhjemme.

Hvis du er nysgerrig på virksomheden, kan du læse meget mere om den på deres hjemmeside.

 

Pixizoos udvalg

Her på siden finder du vores udvalg af de forskellige produkter fra Kinderkraft. Vi er vilde med de flotte designs og den høje kvalitet, derfor har vi også samlet nogle forskellige produkter fra brandet, så du også kan få fornøjelse af dem. Du finder bl.a. et stort udvalg af deres forskellige balancecykler og tricycles, som er designet i flotte farver og med forskellige funktioner – du kan derfor let finde en, som passer til dit barns ønsker. Hvis i skal ud og suse på cykler, er det vigtigt sikkerheden er i orden, derfor har vi også et stort udvalg af cykelhjelme til børn.

Derudover finder du også Kinderkraft autostole, klapvogne og højstole. Dermed kan du nemt finde nogle af de væsentligste produkter til dit barn - og så til en overkommelig pris.

 

Bestil online hos Pixizoo

Vil du gerne have fornøjelse af de smarte Kinderkraft produkter? Så tøv ej! Vi løber lige så stærkt, som vi kan, for at få sendt varerne hjem til dig, så hurtigt som overhovedet muligt. Hvis du er til fordele som fri fragt til pakkeshop, bonus point og rigtig gode tilbud, så er vores kundeklub Pixizoo Plus helt sikkert noget for dig. Som medlem kan du handle hos os med de største fordele for kun 39 kr. om måneden, og det er uden binding.

Har du spørgsmål til os? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores søde og kompetente kundeservice team, som sidder klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat.