Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Medlemsbetingelser

Velkommen til Pixizoo Plus

 

Generelle oplysninger

Pixizoo ApS

Graham Bells Vej 6

8200 Aarhus N 

CVR. 35530703

Mailadresse [email protected]

Telefonnummer 88 88 74 15

 

Som Plus medlem får du en lang række fordele, som du kan læse mere om her. Vores vigtigste opgave er at sikre vores medlemmer de bedste vilkår, bedste priser og at gøre det til en fornøjelse at være medlem.

1. Medlemskab og fordele:  

1.1. Et Plus medlemskab koster 39 kr inkl. moms pr. måned.

1.2 Medlemsfordele

1.2.1. Specialpriser: Som Pixizoo Plus medlem har du adgang til en række specialpriser. Disse priser vil på hjemmesiden fremgår som medlemspriser. Disse priser vil ændre sig løbende og kun være tilgængelige for betalende medlemmer. Medlemspriserne sættes af Pixizoo og vil løbende variere.

Definitionen af en medlemspris er at prisen er lavere end normalprisen, hvorfor der ikke er tale om en medlemspris hvis varen har samme pris som normalprisen men giver mulighed for at optjene bonuskroner. I sådanne tilfælde er der tale om en medlemsfordel.

1.2.2. Gratis fragt: Som Pixizoo Plus medlem har du gratis fragt til pakkeshop på alle produkter.

1.2.3. Bonus til næste køb: Som Pixizoo Plus medlem vil du have mulighed for at optjene bonuskroner, som kan bruges på fremtidige køb. Det du optjener på en ordre, kan først benyttes på din næste ordre og er først tilgængelig på din konto, efter den bonusgivende ordre er afsendt og faktureret. Du vil kunne se på den enkelte vare på Pixizoo hvor mange bonuskroner du kan opnå.

Du får 5% bonus på det du betaler i kurven. Det vil sige køber du for 100 kr får du 5 bonuskroner ind på din konto du kan bruge på dit næste køb. Bemærk: De 5% du optjener er efter rabat og rabatkoder, så køber du for 1.000 kr og bruger en rabatkode på 20%, har du købt for 800 kr. og optjener derfor 40 point.

1 bonuskrone = 1 kr. du kan bruge på dit næste køb på Pixizoo.dk

Returnerer du en vare, som der er optjent bonus på, så fratrækkes den optjente bonus din konto. Har du ligeledes brugt bonuskroner til at betale for en ordre, får du din bonus tilbage såfremt ordren returneres. Bonuskroner kan ikke veksles direkte til kontanter, men kun bruges til køb på Pixizoo. Optjente ubrugte bonuskroner udløber efter 2 år. Opsiger du dit Pixizoo Plus medlemskab, slettes dine point, såfremt de ikke bruges inden du opsiger dit medlemskab.

 

2. Ikrafttræden, opsigelse og bindingsperiode

Du skal være 18 år gammel for at oprette et Pixizoo plus medlemskab. Dit medlemskab træder i kraft straks ved indmeldelse, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Abonnementet er fortløbende og fornys automatisk hver måned.
Opsigelsen af abonnementet skal ske på din Pixizoo Plus konto her

Opsigelsesvarsel for dit Pixizoo Plus medlemskab er løbende betalte måned. Du vil derfor være medlem og kunne anvende dine fordele i denne periode.

Ved udmelding mister du alle dine fordele bl.a. gratis fragt og bonuskroner.

Ved opsigelse af abonnement slettes også dine optjente bonus, så den vil ikke kunne bruges efter abonnementet er opsagt. Vi anbefaler dig derfor, at anvende dine bonuspoint inden du opsiger dit medlemsskab. 

Produkter der er bestilt i medlemsperioden bliver leveret, også efter at medlemsperioden eventuelt er afsluttet.

2.1. Pixizoo Plus medlemskabet fortsætter indtil det opsiges. Medmindre du afmelder medlemskabet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du Pixizoo tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se "Opsigelse" nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og bruge en webbrowser til at besøge vores hjemmeside. Her vælger du ved indmeldelse en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde. Denne kan til enhver tid opdateres ("betalingsmåde"). Du kan se nøjagtige oplysninger om dit medlemskab ved at besøge Pixizoo.dk, logge ind og klikke på linket "Kundekonto", som findes øverst på en hvilken som helst side på Pixizoo.

 

3. Betaling.

Der kan betales med:

  • Dankort (Dankort/VisaDankort),
  • Visa/JBC/Visa Electron,
  • Danske Bank kreditkort,
  • Mastercard, MobilePay og
  • ViaBill. 

Vi tager ikke kortgebyrer.

3.1. Faktureringsperiode. Medlemsgebyret betales hver måned på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for betalingsmedlemskabet. Falder datoen på en weekend eller helligdag, trækkes betalingen den førstkommende hverdag.

3.2. Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på linket "kundekonto". Hvis en betaling ikke kan afregnes på grund af udløb af dit kreditkort, utilstrækkelige midler, manglende dækning, spærring af kort eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere Pixizoo Plus medlemskabet, indtil vi har en gyldig betalingsmåde, og indtil eventuelle restancer er betalt. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden med eventuelle opdateringer. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres. 
Hvis dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, kan du taste dit nye kortnummer på din Pixizoo Plus konto her, og derved opretholde dit medlemskab.

 

4. Adgangskoder og kontoadgang

4.1. Det medlem, der oprettede Pixizoo Plus kontoen, og hvis betalingsmåde bliver debiteret("kontoejer"), har adgang til og kontrol over Pixizoo Plus kontoen. For at bevare kontrollen over kontoen og undgå at andre opnår adgang til den, bør kontoejeren ikke afsløre adgangskoden eller detaljer om betalingsmåden (f.eks. de sidste fire cifre på det anvendte kredit- eller debetkort), som er tilknyttet kontoen over for andre. Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os om din konto.

4.2. Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort- eller anden kontoinformation. Hvis du modtager sådanne beskeder, og du udleverer dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid følsomme kontooplysninger ved at gå direkte til Pixizoo.dk, ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. Vi kan opsige din konto eller sætte din konto i bero for at beskytte dig, Pixizoo eller vores partnere mod identitetstyveri eller anden svigagtig aktivitet.

4.3. Pixizoo Plus medlemskabet er personligt og fordelene kan ikke overføres til andre personer eller benyttes af virksomheder.

 

5. Gældende lov.

5.1 Vores medlemsbetingelser reguleres og fortolkes i henhold til dansk lovgivning.

 

6. Kundesupport

6.1 Tøv aldrig med at skrive eller ringe til os. Pixizoo har kun den største interesse i at vores kunder og medlemmer er tilfredse. Kontakt os her: [email protected] eller 88887415.

 

7. Gyldighed

7.1 Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse brugerbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

 

8. Ændringer i brugerbetingelserne

8.1 Pixizoo kan til enhver tid ændre på indholdet af abonnementet og abonnementsbetingelser, herunder ændre rabatsatser, tilføje nyt indhold eller fjerne indhold, der tidligere har været tilgængeligt. Ved væsentlige ændringer i abonnementet vil du modtage en varsling via e-mail. Ved væsentlige ændringer vil Pixizoo oplyse om disse senest 14 dage før ikrafttrædelse.

Pixizoo kan løbende ændre abonnementsprisen. Prisændringer vil altid blive varslet via e-mail senest 30 dage før ikrafttræden og vil først træde i kraft for den efterfølgende faktureringsperiode på abonnementet. Abonnementet kan således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler med udgangen af den indeværende faktureringsperiode uden, at prisændringen påvirker dit abonnement.


 

9. Elektronisk kommunikation

9.1 Vi sender dig information om din konto (f.eks. betalingsgodkendelser, fakturaer, ændret adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelsesbeskeder, meddelelser) udelukkende i elektronisk form, f.eks. via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

 

10. Dine personlige oplysninger

For at du kan blive medlem af Pixizoo Plus, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn

- adresse

- telefonnummer

- e-mailadresse

- betalingskort

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og administrere og håndtere dit medlemskab. Derudover vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev med den e-mail du opretter dig med. Det er et krav at være tilmeldt nyhedsbrevet, for at være Pixizoo Plus medlem. Vi vil bl.a. benytte din e-mail til at markedsføre relevante Pixizoo Plus kampagner overfor dig, samt andre gode tilbud, rabatkoder og nyheder fra Pixizoo.

Medlemsoplysningerne registreres hos Pixizoo og opbevares så længe du er medlem, og op til et år efter for at kunne håndtere evt. indsigelser, reklamationer m.v., hvorefter oplysningerne slettes. 

Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved højeste niveau af PCI DSS compliance standard.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse sendes ikke krypteret.

Oplysningerne afgivet til Pixizoo sælges på ingen måde til tredjemand. Vi videregiver adresseoplysninger og telefonnummer til vores fragtfirma og GLS som står for levering.

Som registreret hos Pixizoo har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pixizoo, der er dataansvarlig via e-mail: [email protected]

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har lavet aftalen. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. 

Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at fortryde har du fuld fortrydelseret. Har du opnået gratis fragt, modregnes fragten i beløbet, du skal have retur.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Hvis der er noget galt med dit medlemskab

Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab kan du kontakte os på [email protected]

 

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Kan medlemsgebyret ikke trækkes fra dit kort får du 3 advarsler om, at beløbet skal indbetales. Reageres ikke herpå opsiges medlemsskabet automatisk.

 

11. Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med dit medlemskab, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på [email protected]

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen til dig.  Personoplysninger videregives kun til fragtfirma, så ordren kan blive leveret.

Personoplysningerne registreres hos Pixizoo ApS og opbevares i fem år efter medlemskabets ophør, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på Pixizoo.dk er Pixizoo ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.10.2022