F L A S H   S A L E   

Farve
 1. BlåBlå (3)
 2. SortSort (1)
Pris
 1. kr3465
  kr4595

Knorr-Baby

Knorr-Baby producerer barne- og klapvogne med et mål om, at tilbyde modeller til enhver livsstil. Du kan som forælder nyde godt af de høje standarder for funktionalitet, komfort, ergonomi, kvalitet, sikkerhed og ikke mindst design og materialevalg. Med en Knorr-Baby-vogn er du altid optimalt og sikkert på vej med din baby. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Knorr-Baby – Gør alle forældre lykkelige

Knorr-Baby har et ønske om, at gøre alle forældre lykkelige og tilfredse med deres vogne, hvorfor de derfor stræber efter at tilbyde den rigtige model til enhver livsstil. Med diverse designs, tilbyder virksomheden præcis det udseende, der udtrykker den enkelte livsstil for enhver forældretype.  

 

Uanset om man vælger en vogn med svinghjul eller en helt klassisk version, kan man nyde godt af virksomhedens høje standarder inden for funktionalitet, komfort, ergonomi, kvalitet, sikkerhed, design og materialevalg. 

 

Virksomhedens barnevogne med drejelige hjul imponerer med deres fleksibilitet! De sving- og låsebare hjul gør barnevognen super nem at manøvre med på fortov og asfalterede stier. Den er også super god at køre med på blandt andet skovstier – så den er yderst nem at håndtere, uanset hvilket terræn man skal køre på. 

 

En barne- eller klapvogn fra Knorr-Baby er altså derfor et godt valg! Du kan læse meget mere om virksomheden og deres produkter lige her.  

 

Tag din baby med på farten 

Med Knorr-Babys super smarte klapvogn er det muligt at tage din baby med på farten – der er intet terræn, der ikke kan betrædes med denne klapvogn! 

 

Takket være dens kompakte design, understøttes den til at være med på farten, mens den også aktivt understøtter udviklingsstadierne fra baby til tumling. Med drejelige og låsebare forhjul, kan den sporty trehjulede produktion klare ethvert terræn. 

 

Med en klapvogn fra Knorr-Baby er der bestemt ingen undskyldning for, ikke at tage din baby med på for eksempel løbe- eller vandreturen! 

 

Glem nu ikke tilbehøret!

Knorr-Baby tilbyder også en bred vifte af tilbehør til deres barne- og klapvogne, for at gøre det endnu lettere og mere praktisk for dig som forælder. 

 

Deres tilbehør omfatter højkvalitets fodmuffe, parasol og handsker, som ikke kun er egnet til virksomhedens egne modeller, men også til de fleste modeller fra andre producenter. 

 

Så selv om du måske ikke er den lykkelige ejer af en vogn fra Knorr-Baby, kan du altså stadig nyde godt af deres smarte tilbehør. 

 

Køb Knorr-Baby hos Pixizoo.dk 

Her hos Pixizoo.dk syntes vi også, at vognene fra Knorr-Baby er super smarte! Derfor har vi et godt udvalg af de forskellige vogne, så du har lidt at vælge imellem. Vi kan tilbyde dig prismatch og prisgaranti, hvis du vælger at købe din vogn hos os. Det betyder altså, at hvis du finder vognen billigere et andet sted, matcher vi prisen, og hvis vi selv sætter prisen ned inden for 14 dage efter dit køb, får du differencen refunderet. 

 

Vi har for resten også en super sej Pixizoo Plus-kundeklub, som du kan blive medlem af! Som medlem får du en masse gode rabatter, mulighed for at optjene bonuspoint og mange andre gode fordele. Så bliv medlem allerede i dag – det koster kun 39 kr. om måneden! Det er da billigt! Du kan læse meget mere om kundeklubben her.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×