Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Køjesenge

Køjeseng

En køjeseng har mange gode funktioner og kan benyttes af børn samt voksne. En køjeseng eller højseng er perfekt til dit delte børneværelse og skaber både et hyggeligt børneværelse som det skaber et nydeligt opdelt sengesystem for dine børn. Køjesengen kan også meget let tages i brug som den perfekte løsning hvis du har overnattende voksengæster på besøg, der mangler et dejligt sted at sove eller hvis dit barn har sin legekamerat på overnatningsbesøg. Køjesengen er også en rigtig god løsning hvis du står i en situation med pladsmangel. Her kan valget af en køjeseng tages i brug for at udnytte pladsen bedst muligt for dine børn. Børnene kan bruge det resterende plads til udfoldelse af andet leg og sjov, som køjesengen ahr frigjort. En køjeseng er også en rigtig smart løsning til brug i sommerhuset, hvor pladsen som regel er på den mindre side. Her passer køjesengen helt perfekt ind med sin maksimale udnyttelse af pladsen, der samtidig skaber et hyggeligt miljø for dine små- og voksnebørn.

En klar fordel med vores køjeseng, er at den let kan omjusteres til at være en helt almindelig juniorseng, ved at fjerne et par dele, så køjesengen passer dit barns skiftende behov. Køjesengens stige kan såvel også monteres i både højre eller venstre side af køjesengen, så det passer perfekt ind i dit børneværelse eller sommerhus. Samtidig er det også muligt at opbevare kasser fyldt med legetøj, dyner, tæpper eller tøj under sengen, da der er rigtig godt med plads til opbevaring.


Køjesengen vil desuden være det perfekte sted for dit barns fantasi at løbe frit. Her kan der nemlig bygges huler i underkøjen ved eksempelvis, at sætte et dynebetræk henover køjesengen og sætte nogle hyggelige stemningsskabende lyskæder op. Uanset om køjesengen bruges til at bygge huler, eller have underkøjen som et fort bevogtet af bamser, kan dit barn trygt skabe de hyggeligste minder igennem trygge og sikre rammer, som køjesengen har. Køjesengen er nemlig udstyret med trygge rammer omkring sengen, så der kan leges sikkert i et sjovt og trygt miljø. Du kan derfor lade dit barn lege sikkert og trygt, samtidig med at der kan suses op og ned af stigens få trin.

Vores udvalg af køjesenge sikrer både et opdelt børneværele, stilren og optimal brug af pladsen og så er det også en løsning du kan tage i brug hvis dit barn tit har legekamerater på overnatning eller hvis du har voksengæster på besøg, da køjesengen er stærk nok til brug af både voksne og børn. Grundet køjesengens robuste bygning, kan du derfor også trygt sætte dig op i sengen med dit barn, når der skal læses en godnat historie eller to, mens dit barn falder trygt i søvn i køjesengen. Udvælg desuden den perfekte madrasse nemt på pixizoo.dk når du har tilføjet din køjeseng til kurven.

Ved ydereligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan fortælle meget mere om vores køjesenge, madrasser eller hvis du skulle have andre former for spørgsmål.

Kontakt vores kunderservice på: 88 88 74 15, der holder åbent indtil kl.15.00.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.