Få et uforpligtende tilbud her

Farve
 1. HvidHvid (6)
 2. TræTræ (2)
 3. GråGrå (1)
Producent
 1. 4MOMS (1)
 2. BABY DAN (7)
 3. HOPPEKIDS (2)
Pris
 1. kr375
  kr2999

Kravlegårde

Kravlegård

Det at få børn er en fantastisk oplevelse men også en travl tid. Barnet udvikler sig med hastige skridt, og behovet for trygge men faste rammer bliver en nødvendighed. En kravlegård er et trygt miljø, hvor spædbarnet kan sove og øve sig i balanceevnens kunst.

 

Design & funktionalitet

Hos Pixizoo har vi et bredt udvalgt af kravlegårde, hvor vi fokuserer på det enkelte men klassiske design. Materialerne spænder lige fra træ og til plastik så der er rig mulighed for at vælge den rette kravlegård. Hvad angår madras, dyne, hovedpude og betræk så har vi alt hvad hjertet begærer. Hvis du har yderligere spørgsmål angående vores materialer så kontakt os endelig. Funktionaliteten er i højsædet, idet vi bestræber os på at danne rammer om et sikkert og trygt miljø hvor barnet kan udvikle sig.

 

Gode råd

 • Overvej hvilke materialer der appellerer til dig
 • Skal kravlegården være stationær eller skal den være på hjul?
 • Skal kravlegården være sammenklappelig eller lavet i en fast ramme?
 • Du kan med fordel vaske sengetøj mm. med parfumefri vaskepulver

 

Bedst i test

Et godt udgangspunkt er at spørge dig selv - hvad er barnets behov og hvilke funktioner passer bedst ind i din hverdag? Vi anbefaler du sætter dig godt ind i hvad der rør sig på markedet og hvilke modeller der er bedst i test. Vi står naturligvis parate til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.