Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Krea

KREA er en stor distributør inden for legetøj. Deres sortiment indeholder mange kendte figurer, som dit barn helt sikkert vil have mange timers glæde af. Så hvis du mangler inspiration til nyt legetøj til værelset, til haven eller en god gaveidé, så tag lige et kig på denne side, hvor vi har et stort udvalg af deres produkter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lidt om KREA

KREA blev grundlagt i 1995, og laver legetøj til børn i alderen fra 0-8 år. De har et stort sortiment af forskellige produkter, hvor du finder alt fra dukker til udendørsleg. De har i øvrigt licenser på mange af deres produkter i Norden, hvilket betyder, at du finder velkendte ansigter i form af Bamse og Kylling, Kaj og Andrea og mange flere.

 

KREA forsøger at skabe de bedste produkter til dit barn, så hvis du gerne vil have bamser, spil eller figurer af de ikoniske figurer, man har set på fjernsyn gennem mange generationer, finder du det helt sikkert her.

 

Legetøj med tanke på dit barn

Legetøjet fra KREA er lavet med tanke på dit barn. KREA er stolte af, at lave legetøj der ikke kun ser fantastisk ud og er super smart, men også er lærerigt for dit barn at bruge. Legetøjet udvikler og stimulerer dit barn på bedste vis, så med produkter fra KREA gør du noget godt for dit barn samtidig med, at dit barn har det sjovt. Med bl.a. deres søde og fine røde gåvogn, kan dit barn lære at gå samtidig med at de har det sjovt.

 

Derudover er der også fokus på sikkerheden, når produkterne udvikles, så du behøver ikke bekymre dig over produkter fra denne virksomhed.

 

Legetøjet er også af virkelig god kvalitet, faktisk så god at det nemt kan gå i arv til yngre børn, det kan endda holde til flere generationer! Fordelene er mange når du køber produkter fra KREA – så der er ingen grund til tøven.

 

 

Du finder dit legetøj her

Her hos Pixizoo.dk mener vi, at leg først og fremmest skal være underholdende for dit barn. Samtidig mener vi også, at leg, gerne må hjælpe med at stimulere og udvikle dit barn. Derfor har vi et stort udvalg fra KREA, så du kan finde legetøj, der passer lige netop til dit barns behov.

 

Hvad enten du leder efter legetøj, der hjælper med at udvikle dit barns motorik, om det er bamser eller figurer til rollespil eller om det er gynger eller løbecykel til haven, så finder du det her. Der er meget stor variation i deres sortiment, så vi foreslår, at du klikker lidt rundt på siden, og ser hvad de har at byde på – for det er nemlig ikke lidt!

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Skal KREA hjem til dig?

Mener du også, at dit barn kan få rigtig meget fornøjelse af legetøjet fra KREA? Så skynd dit at få bestilt det, som passer til jeres behov. Vi bestræber os på, at få leveret dine produkter til dig, så hurtigt som overhovedet muligt.

Imens du venter på din ordre, er du velkommen til at tage et kig på vores super flotte anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 5 stjerner, som vi er super stolte af.

 

Hvis du skulle sidde med spørgsmål til noget, sidder vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.