★ Lagersalg! Spar op til 65% ekstra Shop her

Lagerstatus
 1. På lager (2)
Pris
 1. kr349
  kr356

L.O.L.

Er du på udkig efter det super populære L.O.L legetøjsmærke? Legetøjsmærket er udviklet af MGA entertanment, som også har produceret den berømte Bratz dukke.  Her på siden har vi samlet et fint udvalg af bl.a. L.O.L Surprise dukkerne og tegneredskaber med et L.O.L tvist til den store fan. God fornøjelse!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

L.O.L af MGA entertanment

L.O.L er en produktserie produceret af den amerikanske legetøjsproducent MGA entertanmentmed, som har hovedsæde i stjernestaten Californien. MGA entertanment står bag Bratz dukkerne som var populære i 00’erne. Dukkerne var med stort hoved, store øjne, læber og de aftagelige fødder.

 

I slutningen af 2016 kom L.O.L Surprise dukkerne til verden, og er i dag et kæmpe hit blandt børn fra 3 år og opefter. Dukkerne fås i forskellige underkategorier som f.eks. Retro dukker, Glitter dukker, dyr eller hair goals samt mange flere varianter, som barnet vil elske at samle på.

 

Saml og byt med vennerne

Med L.O.L Surprise kan du samle en masse forskellige dukker, det sjove ved disse dukker, er at man ikke ved hvad der er i, og derved bliver overrasket over indholdet. Når man køber L.O.L fås de i et slags æg, som man åbner. Skulle det ske, at barnet får en dukke de allerede har, kan man enten lege at det er tvillinger eller endda bytte dukke med en god ven eller veninde.

 

Dukkerne lægger op til en masse timer med leg og latter – blandt søskende og venner. Der kan både leges far, mor og børn, eller endda super stjerner, der synger på en stor scene.  

 

L.O.L. gør det muligt at finde lige præcis den dukker, du syntes er sejest, i og med der er en dukker for en hver smag – både drenge, piger og dyr. Sammen med vennerne kan barnet klæde sig ud som deres yndlingsdukker, og lege superstjerner.

 

Kreativ leg med L.O.L

På denne side kan du bl.a. finde det seje glitter factory sæt. Med det smarte glittersæt kan du give L.O.L.-dukkerne nyt liv ved at give dem en makeover. Dette sjove sæt indeholder alt, hvad du skal bruge, for at gøre dine dukker smukke på ny. Tøjet dekoreres let ved at sætte det på mannequinen og dekorere det. I sættet medfølger også 1 eksklusiv dukke og 2 outfits.

 

Derudover er der det seje kreativitetssæt med L.O.L klistermærker, tusser og farver. Her kan barnet være ekstra kreativ, i vaske ægte L.O.L stil, ved f.eks. at tegne og farvelægge sine egen dukker, eller måske endda designe sin helt egen dukke.

 

Køb med prisgaranti på Pixizoo

Her på siden kan du finde både enkel L.O.L Surprise dukker, tegneudstyr og Bigger Surprise med mere end 60 overraskelser. Når du køber hos Pixizoo får du altid 7 dages 100% prisgaranti, dette betyder at skulle det ske at produktet bliver billigere i løbet af de 7 dage, så får du selvfølgelig de penge du har betalt for meget tilbage.

 

Har du planer om at skulle købe stort ind så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, så laver vi et godt tilbud til lige præcis dig! For jo mere du køber jo bedre pris kan vi give dig.