Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

-22%

Tiny Republic tremmeseng Pixi hvid 120x60 cm. + Neonate 5800 babyalarm

Specialpris 1.705 kr

Pris: 2.198 kr

Spar 493 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic spjälsäng Pixi 120x60 cm.
  • Neonate babyalarm BC 5800D

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Pixi tremmeseng fra Tiny Republic

Her er en helt enkel og klassisk tremmeseng i god kvalitet fra Tiny Republic. Med denne Pixi tremmeseng kan du blive helt klar til den lille nye verdensborgers ankomst. 

Nattesøvnen er utrolig vigtig for dit barn, da det er under søvnen at alle dagens indtryk bliver bearbejdet, men samtidig er søvnen også noget, der påvirker dit barns sundhed. Derfor kan det være en god idé at investere i en kvalitets babyseng, og med Pixi tremmesengen går du ikke galt i byen! Rejsen til drømmeland bliver let som en leg, når du putter dit barn i Pixi tremmesengens rolige og trygge omgivelser. 

Tremmesengen er lavet i bøgetræ som gør, at den sagtens kan integreres som et smukt supplement til den øvrige indretning. Babysengens tremmer er flade med afrundede sider langs hele sengen. Pixi tremmesengen har hele tre højdeindstillinger, så du kan tilpasse den til dit barns aktuelle behov. Højdeindstillingerne fra bunden til toppen er: 61 cm, 46 cm og 31 cm. For eksempel kan det være betryggende for jer begge, at hæve tremmesengens bund til den højeste indstilling, i den spæde start. På den måde kan du nemlig være tættere på din guldklump i den første tid, men det gør det også nemmere for dig, at have et godt hold om dit barn på vej op og ned i sengen. Senere, når dit barn bliver større, kan du sænke bunden, så tremmesengen stadig er sikker for dit barn. 

Med Pixi tremmesengen fra Tiny Republic får du en klassisk udformet samt funktionel tremmeseng, der vil stå som skabt til dit barns værelse.

BC 5800D fra Neonate 

Her er en suveræn babyalarm, som har vundet stor succes blandt forældre med sin praktiske størrelse samt uhyre gode funktionalitet! 

Neonate BC 5800D er en lille smart sag, der nemt kan være i lommen. Med sin praktiske størrelse behøver du ikke bekymre dig om, hvor der er plads til den i fx barnevognen, da den kan placeres hvor som helst uden problemer. 

Babyalarmen Neonate BC 5800D har stor skærm, der viser temperatur i displayet og virker ned til minus 19 grader, så dit barn også kan sove ude på kolde vinterdage. Med visningen af temperaturen kan du altid holde øje med, om dit barn ligger behageligt. Med denne Neonate BC 5800D babyalarm kan du også indstille en temperatur advarsel, så alarmen giver lyd, hvis temperaturen stiger eller falder til et særligt niveau. På Neonate BC 5800D forældreenheden er der en vibrator samt volumenknap. Vibratoren er smart, hvis du for eksempel støvsuger, og hvor det kan være svært at høre lyden fra alarmen: med vibratorfunktionen kan du nemlig have alarmen i lommen, og dermed straks mærke, hvis dit barn giver lyd fra sig.
Desuden har skærmene et natlys, så Neonate BC 5800D babyalarmen ikke forstyrrer dit barns søvn, når det er mørkt. Skærmene er intelligente, og aktiveres ved støj og lyde. Mens de ikke benyttes, er de på stand-by mode, hvilket sparer på batteriets levetid.

Selve batteriet på Neonate BC 5800D er et lithium batteri, der uden problemer kan oplades igen og igen. Fordelen ved dette batteri er også, at det ikke forringes i kvalitet af klatladning. Når batteriet er fuldt opladet har den en stand-by tid på op til 80 timer. Med babyalarmen medfølger desuden en intelligent turbolader med ladestation til begge enheder, hvor batterierne oplades på kun 3-4 timer. Og er batteriet ved at være helt fladt, vil babyalarmen komme med en advarsel, så du kan reagere og sætte den til opladning, inden den går død.

En anden stor fordel ved disse babyalarmer er den høje rækkevidde. Neonate BC 5800D babyalarmerne er digitale, hvilket gør, at de ikke bliver forstyrrede af andre signaler. Alarmerne har en rækkevidde på helt op til 800 m og er udstyret med en en alarm, der advarer dig, når du kommer udenfor rækkevidde. Babyalarmen har lav stråling - maks. 20mW (4 % af DECT) og ingen pulserende stråling. Produkterne er skabt med stor omtanke for børns sikkerhed, og med dens meget lave stråling, der faktisk er den laveste på markedet, skal du ikke være nervøs for dit barns helbred. 

Denne babyalarm er desuden kompatibel med Neonate 5700.

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413835+5801
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×