Leander

Leander

Leander startede tilbage i 1998, hvor smeden Stig Leander udviklede spisebordsstole. Da et familiemedlem skulle være mor til tvillinger, fik Stig idéen til at designe møbler til og for børn, som skulle gøre en forskel. Vigtigst for designet er, at design og funktionalitet skal gå hånd i hånd – og ingen ved, hvad morgendagen bringer af nye designs fra dette innovative danske mærke. Find babysenge, stole og meget mere lige her. 

Side:
  1. Side 1 af 3

Trygge rammer i flot design 

Leander er en danskejet designvirksomhed, som i 1998 producerede sit første produkt, Leander-vuggen. Vuggen var i første omgang tiltænkt hans svigerinde og hendes tvillinger og var inspireret ud fra et familiemedlems behov for at kunne passe to børn samtidigt. I dag er designvirksomheden international og sælger produkter i 40 lande. Der er derfor ingen tvivl om, at dette designmærke har vundet mange forældres hjerter og skabt glæde i mange hjem.  

 

Om Leander

 

Møbler med inspirerende i funktionalitet og æstetik 

Virksomheden blevet dannet ud fra et konkret behov, som grundlæggeren ønskede at opfylde. Alle produkter er lavet ud fra børnenes behov for trygge rammer. Selvom der er sket meget siden starten i 1998, så er mottoet det samme: at skabe møbler, der stimulerer og følger børns udvikling og kreativitet. Møbler fra dette designbrand formår at forene funktionalitet og æstetik, hvilket gør dem til en nydelse for børnene, der bruger dem, og for dem, der nøjes med at betragte dem. 

Leander har stort fokus på, at deres design skal holde i mange år. Derfor er kvalitet og materialevalg vigtige ingredienser i et møbel fra dette designbrand. Det skulle gerne være et møbel, som ikke kun holder en generation, men derimod kan gå i arv til den næste generation og være med til at skabe glæde og uforglemmelige øjeblikke på ny. Det betyder også, at det er en fornuftig investering at bruge pengene på Leander-møbler af god kvalitet, for i sidste ende bliver pengene tjent hjem ved, at møblet enten kan sælges videre eller gives til næste generation og stadigvæk være i upåklagelig stand.  

 

Find et bredt sortiment af Leander-møbler og tilbehør 

I vores sortiment har vi nøje udvalgt de bedste produkter fra Leander, både møbler og alt det tilbehør, som du har brug for. På den måde behøver du ikke handle flere forskellige steder, men kan købe alt det nødvendige hos os. De producerer møbler, der gør det nemmere at nyde den skønne tid som nybagte forældre. De giver dig tryghed og vished om, at dine børn får de bedste rammer for deres udvikling. I vores sortiment tilbyder vi blandt andet Leanders populære højstol og bløde hynder til stolen, så dit barn sidder godt og komfortabelt og får den nødvendige stabilitet og støtte. Stolen er også kendt for sine unikke egenskaber, idet den er bøjelig og kan bevæge sig sammen med barnets bevægelser. Børnestolen kan bruges hele barndommen, og den er så solid, at den faktisk også kan bære en voksen person.  

I vores online shop har vi flere forskellige vugger og babysenge, så dit barn sover trygt om natten. God søvn skaber et godt fundment for deres udvikling. Hertil fås blandt andet babymadrasser, lagener og sengerand. Til børneværelset har vi også både kommode og puslebord. Du kan derfor finde meget af det, dit barn har brug for, i vores sortiment fra Leander til de skarpeste priser på markedet.  

 

Fra Leander-vuggen til prisvindende produkter 

Leander-vuggen var det første, der blev lanceret, og mange produkter er siden fulgt efter. I dag forbinder de fleste dette danske kvalitetsmærke med senge, højstole og naturligvis vuggen, som stimulerer dit barn med rolige og bløde bevægelser i alle retninger. Det beroliger dit barn og stimulerer barnets sanser, balance og motorik og giver dit barn den nødvendige tryghed, når de putter sig i den hyggelige vugge. Produkterne har gentagne gange vundet nationale og internationale priser ud fra både funktionalitet og design. Derfor kan du ikke gå galt i byen, hvis du køber møbler fra dette mærke. Hos Pixizoo tilbyder vi produkterne til skarpe priser og med hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at få det hjem. Har du yderligere spørgsmål i forbindelse med dit valg af enten seng, højstol eller puslebord, så tag gerne kontakt til vores kundeservice.

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×