Leander

Leander

Leander startede tilbage i 1998, hvor smeden Stig Leander udviklede spisebordsstole. Da et familiemedlem skulle være mor til tvillinger fik Leander idéen om at designe møbler til og for børn, som skulle gøre en forskel. Vigtigst for Leanders design er, at design og funktionalitet skal gå hånd i hånd og ingen ved hvad morgendagen bringer af nye designs fra Leander. Find babysenge, stole og meget mere lige her!

Side:
  1. Side 1 af 3

Leander – Trygge rammer i flot design

Leander er en danskejet designvirksomhed, grundlagt af Stig Leander, som i 1998 producerede sit første produkt, Leandervuggen. Vuggen var i første omgang tiltænkt hans svigerinde og hendes tvillinger, og var inspireret ud fra et familiemedlemsbehov for at kunne passe to børn samtidigt. I dag er Leander en international designvirksomhed, hvis produkter sælges i 40 lande.

 

Om Leander

 

 

Leander møbler – inspirerende i funktionalitet og æstetik

Stig Leander dannede virksomheden ud fra et konkret behov, han ønskede at opfylde. Alle Leander produkter er lavet ud fra børnenes behov for trygge rammer, selvom der er sket meget for Leander siden 1998, så er mottoet det samme; At skabe møbler der stimulere og følger børns udvikling. Leander møblerne formår at forene funktionalitet og æstetik, hvilket gør dem til en nydelse for børnene der bruger dem, og dem der nøjes med at betragte dem.

 

Fra Leander Vuggen til prisvindende produkter

Leander vuggen var det første der blev lanceret og mange produkter er siden fulgt. Idag forbinder de fleste Leander med senge, højstole og naturligvis leander vuggen. Produkterne har gentagne gange vundet nationale og internationale priser, ud fra både funktionalitet og designet.