Forårsrabatkoder til dig | Se dem her

Legestativer

Et legestativ er det fedeste som barn – og som barnlig sjæl!
Her kan nemt gå timer med at suse rundt, før du bemærker det. Den udendørs leg gør bare noget andet ved os. Her kan du virkelig give barnet fri leg til at give den gas – med sig selv, søster, bror, kammerat, mor eller far. Det er en skøn ramme for barnet og skønt for dig at se barnet udfolde sig.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Legestativer til bevægelse og sjov

Vil du gerne give dit barn den ultimative gave til udendørs leg? Så er legestativet et udmærket bud. Legestativer kommer i et væld af udformninger med forskellige legemuligheder på hvert. De kan bringe glæde i mange år af barnets liv med en central plads i haven.

Er de voksne ude, vil barnet også være det, og med et fedt legestativ specielt tilegnet dem, kan de føle sig som små konger og dronninger på slottet. Det er fedt som barn at have sit eget helle, og det kan der virkelig være tale om med et legestativ eller legetårn, som dem vi tilbyder her hos Pixizoo.

Som du kan se, er der mange forskellige slags stativer og tårne at vælge imellem, så hvilket er bedst, tænker du mon? Det kan vi godt forstå. Hør meget mere om de forskellige muligheder ved hvert legestativ og hør vores anbefaling til dig ved at ringe til vores kundeservice.

Det ultimative udendørs legeredskab

Det kommer nok ikke bag på nogen, at den udendørs leg er sund for barnet – på mange måder. Herude er det kun fantasien, der sætter grænser, og det siger ikke så lidt endda i barnets verden. Når du så ovenikøbet giver barnet den fantastiske ramme med et legestativ, er der altid god grund til at gå ud og lege. Måske vil du også selv være med?
Hvad med en god gammel omgang tagfat, gemmeleg eller jorden er giftig? Med et legetårn er der masser af muligheder for sjove lege og bevægelsesmuligheder. Det kan både være med til at gavne barnets fysik, fantasi og ikke mindst humøret. Den gode leg i udendørs omgivelser som på et legestativ med gode venner kan give dit barn et ekstra overskud, som det ikke får på samme måder i andre aktiviteter. Det vil barnet nyde, og det vil du nyde.

Flere lege i ét stativ

Når du skal vælge legestativet, som dit barn skal have glæde af derhjemme, bliver du mødt med et væld af forskellige muligheder. Nogle har rutsjebane, nogle har gynger, og nogle har indbygget sandkasse mv. Der er rig mulighed for mange timers sund leg fra de helt stille og rolige lege i den lille hule på platformen til de vilde lege med fart på ned ad rutsjebanen, op og ned igen og rundt i tårnet. Børn er forskellige, og derfor skal du selvfølgelig også kunne finde det perfekte legetårn lige præcis til din krudtugle. Kig dig omkring her på siden og husk endelig at spørge os til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Glæd dit barn med et fedt legestativ til haven

Hvis du mener, dit barn godt kan trænge til at komme lidt mere ud og nyde den friske luft, så grib muligheden med et super fedt legestativ fra Pixizoo. Vi kan godt garantere mange timers sjov i de her små slotte.

Benyt dig endelig også af vores tilbudsformular og send os en forespørgsel om et uforpligtende tilbud på den model, du overvejer, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skarpt tilbud til dig. Hos os er du sikret prismatch og prisgaranti – online som i butikken.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×