Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Legetøj 1 år

I 1-års alderen åbner der sig en helt ny verden dit barn. Dit kan bevæge sig omkring på en hidtil ny måde, sproget udvikler sig drastisk, og dit barns finmotoriske færdigheder blive mere og mere forfinet. Hjælp dit barn til at udforske disse nye sider af hendes eller hans udvikling med lærerigt og sjovt legetøj til 1-årige, som vi forhandler her hos Pixizoo. Se vores store udvalg af legetøj til 1-årige herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Leg og læring på én og samme tid 

For et 1-årigt barn ligger hele verden åbne, alt skal undersøges, som om de er små videnskabsfolk. De er meget opmærksomme og suger alle erfaringer og viden til sig. 

Dit barn er i denne alder mere aktiv end før. Han eller hun kravler og er måske begyndt at tage sit første skridt. Evnen til at koordinere sine fingre bliver også bedre og bedre, og dit barn forstår mange flere ord og er måske også begyndt at sige sine første ord. Disse områder af dit barns udvikling kan stimuleres med legetøj. Legetøj er derfor ikke bare sjovt for dit barn, det er også et vigtigt redskab for hans eller hendes læring og udvikling. Ligesom legetøj til 1-årige er vigtigt, er legetøj til babyer mindst lige så vigtigt. 

  

Børn er forskellige

Børn er forskellige og har hver deres præferencer i forhold til, hvad de er interesseret i, og hvad de vil bruge deres energi på. Du vil bedst kunne glæde dit barn og motivere dit barn, hvis du har øje for, hvilke færdigheder netop dit barn er interesseret i. Nogle børn vil bruge deres energi på at mestre gåkunsten, mens andre vil  bruge energi på at blive et sprogtalent.  Der findes et bredt udvalg af legetøj til 1-årige, så du vil kunne finde det helt rigtigt legetøj til dit barn. Er dit barn tættere på 2 end på 1 år? Så tag et kig på vores legetøj til 2-årige her.

  

Udvalget af legetøj til 1-årige hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stort sortiment af legetøj til 1- årige - Fra det helt klassiske til det mere fantasifulde. Vi har legetøj, der stimulerer grovmotorikken. Eksempler på legetøj til 1-årige, der er god til at stimulerer de motoriske færdigheder er trækdyr eller gåvogne og -biler, som kan støtte dit barn, når det tager sit første skridt.

Vi har legetøj til 1-årige, som stimulerer finmotorikken - dvs. den evnen til at koordinere de små muskler f.eks. dem i fingrene eller ansigtet. Her kunne det være en glimrende idé at give den lille en puttekasse eller stableklodser. Vi har også legetøj til 1-årige, som stimulerer den sproglige udvikling. Det kan f.eks. være  legetøj med forskellige former, farver eller legetøj, hvor I kan efterligne lyde - det kan f.eks. være dyr eller køretøjer. 

Hos os finder du legetøj til 1-årige fra mærker som Sebra, Kid’s Concept, Dantoy, Brio, Plantoys og mange flere! 

  

Forelsket i legetøj til 1-årige

Som du måske har opdaget, findes der rigtig meget legetøj til 1-årige, og du har måske forelsket dig i liiiige lidt mere, end du først havde regnet med, men det skal du ikke bekymre dig om, når du handler hos Pixizoo. Vi kan nemlig give dig en samlet pris på dit køb, så du kan spare penge. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular, så skal vi nok vende tilbage med et tilbud, der er svært at afslå.