Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Legetøj 2 år

Verden fortsætter med at åbne sig for dit 2 årige barn. Dit barn bliver mere og mere fysisk og han eller hun er vild med at imitere de voksnes verden, så alt legetøj der inviterer tumlelege og rollelege er perfekt for dit barn nu. Tag et kig og bliv inspireret af vores brede udvalg af legetøj til 2-årige. Se vores store udvalg af legetøj til 2-årige herunder. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Legetøj til 2-årige er lærerigt og sjovt på én og samme tid

For de 2-årige børn ligger hele verden åbne, alt skal undersøges, som om de er små videnskabsfolk. De er meget opmærksomme og suger alle erfaringer og al viden til sig. 

Dit 2-årige barn er blevet mere fysisk og vild med bruge sin krop. De tumler rundt, og det er rigtigt godt, de gør det, for det lærer dem at kende deres krop og dens begrænsninger. De er i fuld gang med at udforske og efterligne andre, og de er ivrige efter at bruge deres små hoveder. Legetøj til 2 årige er derfor ikke bare underholdning for dit barn, men det er også et vigtigt redskab for hans eller hendes læring og udvikling. Ligesom legetøj til 2-årige er vigtigt, er legetøj til babyer mindst lige så vigtigt.

  

Børn er forskellige 

Børn er forskellige og har hver deres præferencer i forhold til, hvad de er interesseret i, og hvad de vil bruge deres energi på. Du vil bedst kunne glæde dit barn og motivere dit barn, hvis du har øje for, hvad netop dit barn er interesseret i. Der findes et bredt udvalg af legetøj til 2-årige, så du vil kunne finde det helt rigtigt legetøj til dit barn.

Du skal dog også være opmærksom på, at dit barn har brug for at lære alle færdigheder. Derfor kan det være en idé at give barnet legetøj, som kan understøtte færdigheder, som barnet endnu ikke har udviklet. 

  

Udvalget af legetøj til 2-årige hos Pixizoo 

Her hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af legetøj til 2-årige - Fra det helt klassisk til det mere fantasifulde. Vi har legetøj til 2-årige, som giver dit barn mulighed for at tumle og bruge sin krop. Dit barn kan f.eks sparke til en bold og kaste med den, og dit barn kan også bruge en balancecykel eller gynge på en gyngehest. Vi har legetøj til 2-årige, som stimulerer finmotorikken - dvs. evnen til at koordinere de små muskler f.eks. dem i fingrene eller ansigtet. F.eks. kan du glæde dit barn med puslespil eller stableklodser. Desuden har vi også legetøj til to-årige, som er god til rollelege. Det kan f.eks. være et legekøkken, dukker, bamser og legeværktøj.

Hos os finder du legetøj til 2-årige fra mærker som Bloomingvile,Kid’s Concept,  Paw Patrol, HAPE, TRYBIKE. Vi forhandler også et bredt udvalg af trælegetøj fra populære brands som Bloomingville, Magni, Kid's Concept og BRIO.

  

Legende let at handle hos Pixizoo

Vi vil gerne vil gøre det legende let for dig at handle legetøj til 2-årige på Pixizoo.dk. Vi bestræber os nemlig på at yde den bedste service til vores kunder. Det betyder bl.a. at hos  kan du få et samlet tilbud på dine varer. Det eneste du skal gøre er at sende os en tilbudsforespørgsel, så skal nok lave et supertilbud til dig. Det er helt uforpligtende og på ingen måder bindende.