Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

LEGO

Lego Duplo

Gaver til alle aldre

LEGO

LEGO er en ikonisk dansk ejet virksomhed, som startede ud med at lave legetøj ud af træ i starten af 30’erne. Navnet LEGO kommer af ordene 'Leg godt'. I løbet af 50’erne blev den første produktion af de klassiske plastik klodser produceret fra hovedsædet i Billund. Her gav navnet yderligere mening, da LEGO på latin betyder 'jeg samler' eller 'jeg sammensætter'.

Herefter tog produktionen fart og ikoniske LEGO brands som Duplo og Legoland så dagens lys, gennem de næste årtier.

I løbet af 90’erne blev legetøjsindustrien ramt af den digitale bølge, og virksomheden blev nødt til at tilpasse sig den nye trend. Det var ikke nogen let opgave, men efter et årti lykkedes det for alvor at komme med på bølgen, hvilket gør, at LEGO i dag anses som én af de mest indflydelsesrige legetøjsproducenter i verden, der i dag udover klodserne både producerer digitale produkter og film til børn i alle aldre.

Populære LEGO produkter

LEGO har et bredt sortiment i samarbejde med kendte film og serier, bl.a. STAR WARS, RIngenes Herre, Ninja Turtles og Disney figurer fra bl.a. Jake og piraterne, Cars, Planes, Disney Princesses. Også kendte arkitekter har fået deres berømte bygninger foreviget i den populære LEGO Architecture serie. Duplo serien til de mindste har været populær i flere årtier sammen med det klassiske LEGO City, mens LEGOs Ninjago serie har opnået kæmpe popularitet gennem de seneste år sammen med LEGO Friends og den nyere tilførelse LEGO Chima.