Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

LEGO

LEGO er en ikonisk danskejet virksomhed, som startede ud med at lave legetøj ud af træ i starten af 1930’erne. Navnet LEGO kommer af ordene 'Leg godt', men det giver også mening, fordi det betyder ’jeg samler’ eller ’jeg sammensætter’ på latin. I løbet af 1950’erne blev den første produktion af de klassiske plastikklodser produceret fra hovedsædet i Billund. Herefter tog produktionen fart, og ikoniske LEGO-brands som Duplo og Legoland så dagens lys, gennem de næste årtier. 

Lego Duplo

Gaver til alle aldre

Historien bag legetøjsproducenten 

Der er tale om en ganske stor anerkendt legetøjsproducent i mange familiers øjne, og plastlegetøjet er også blevet fast inventar på de fleste børneværelser. I 1932 startede Ole Kirk Kristiansen legetøjsfirmaet. Han sammensatte ordene ”leg” og ”godt”, for han ønskede, at børn skulle lege de sjoveste lege. Samtidig med at det skulle være sjove lege, så ønskede han også, at der var tale om lege, som man som barn eller voksen kunne lære noget af. I starten lavede han kun trælegetøj, men efter en brand i 1942 spirede der mange nye idéer hos Ole og hans medarbejdere. Det betød, at man i 1958 opfandt den legendariske plastklods, der på intet tidspunkt har ændret størrelse. 

I løbet af 1990’erne blev legetøjsindustrien dog ramt af den digitale bølge, og virksomheden blev nødt til at tilpasse sig den nye trend. Det var ikke nogen let opgave, men efter et årti lykkedes det for alvor at komme med på bølgen, hvilket gør, at virksomheden i dag anses som én af de mest indflydelsesrige legetøjsproducenter i verden. De producerer ud over klodserne både digitale produkter, film og tøj til børn i alle aldre.

 

 

LEGO er legetøj, der sætter gang i fantasien  

Det er legetøjet, der giver alle børn talrige timers underholdning. Ikke nok med at det er utrolig underholdende at bygge, så er klodserne i den grad med til at styrke dit barns koncentrationsevne. Det giver dit barn rig mulighed for at udforske sin fantasi, sin kreativitet og ikke mindst sin tålmodighed.  

LEGO er for både de mindste og de store børn, og du har som forælder mulighed for at lege med din tumling og bygge tårne, som kan væltes. De mindre børn, som endnu ikke har lært at samle klodserne, vil i den grad få styrket finmotorikken, når der leges. Børn vil hele tiden udvikles, fordi klodserne giver uanede muligheder. Legetøjet inspirerer til nye projekter hver gang. Så længe fantasien får lov at flyde frit, er der ingen grænser for, hvad dit barn kan med de farvede klodser.  

Legetøjet giver yderligere dit barn god mulighed for at opbygge en større tro på sig selv, når de med tiden opdager, at det kun vil blive lettere at bygge større og mere avancerede kreationer. Klodserne giver også mulighed for at lege mange sammen, hvilket vil lære dit barn om samarbejde og fællesskab. Børnene vil lære af hinanden og sammen tage på en eventyrlig rejse. 

 

Vi tester LEGO, så dit barn kan lege roligt  

Hos virksomheden bag klodserne arbejder man efter en målsætning om, at alle børn skal kunne lege sikkert og hele tiden få glæde af produkterne. Alt legetøj er testet, så vi sikrer, at alle produkter opfylder de sikkerhedskrav, der er.  

Alt legetøj bliver beskidt. Skulle du få brug for at vaske det, så anbefaler vi, at det gøres så nænsomt som muligt. Vi anbefaler håndvask ved maks. 40 grader, da kvaliteten af klodserne kan påvirkes ved højere temperaturer. Du må endelig ikke komme dine klodser i opvaskemaskinen eller vaskemaskinen. Du kan eventuelt benytte dig af et mildt opvaskemiddel, og så skal klodserne helt simpelt tørre ved stuetemperatur. 

 

Der findes mange forskellige varianter – der er noget for alle!   

Ud over de helt almindelige røde, gule, grønne og blå klodser, som vi kender dem, har firmaet bag succesen yderligere igennem tiden formået at opstarte et bredt sortiment med flere kendte film og serier. Her kan blandt andet nævnes STAR WARS, Ringenes Herre, Ninja Turtles og Disney-figurer fra blandt andet Jake og piraterne, Cars, Planes og forskellige Disney Princess-figurer – eksempelvis elementer fra den helt fantastisk populære film Frozen, der hurtigt har vundet indpas på mange børneværelser. I den populære Architecture-serie har mange kendte arkitekter også formået at forevige flere af deres anerkendte bygningsværker.  

Duplo-serien, der er produceret til de mindste, har været populær i flere årtier sammen med det klassiske LEGO City, mens nyere serier som eksempelvis LEGO Ninjago i selskab med LEGO Friends og Lego Chima på relativt kort tid har opnået kæmpe popularitet.  

De populære klodser er for alle børn i alle aldre. Om man er dreng eller pige, er der rig mulighed for at finde en interesse blandt legetøjet. Får fantasien lov til at flyde frit, vil man kunne bygge sit helt eget univers og skabe spændende bygninger og figurer. Når du køber klodser, investerer du kort sagt i dit barns fremtid. Legetøjet fra Billund er af høj kvalitet, og de mange forskellige serier giver anledning til at samle lidt forskelligt. Lad endelig dit barn lege med klodserne, som det selv ønsker – leg skal være sjovt og fri.  

Hos Pixizoo går vi op i, at du som forælder altid føler dig godt informeret, så skulle du have yderligere spørgsmål til nogen af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden eller komme og besøge vores butik. Vores søde og dygtige medarbejdere står med garanti klar til at rådgive dig på den bedst mulige måde, så du opnår det ønskede udbytte af dine købte produkter. 

            

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×