Pixizoo Plus medlemmer: Spar 10% ekstra på lagervarer hele weekenden | Kode: pp10 | Betingelser her

LEGO

LEGO er en ikonisk danskejet virksomhed. Navnet LEGO kommer af ordene 'Leg godt', men det giver også mening, fordi det betyder ’jeg samler’ eller ’jeg sammensætter’ på latin. I løbet af 1950’erne blev den første produktion af de klassiske plastikklodser produceret fra hovedsædet i Billund. Herefter tog produktionen fart, og ikoniske LEGO-brands som DUPLO og LEGOland så dagens lys, gennem de næste årtier. 

Historien bag legetøjsproducenten 

Der er tale om en ganske stor anerkendt legetøjsproducent i mange familiers øjne, og plastlegetøjet er også blevet fast inventar på de fleste børneværelser. I 1932 startede Ole Kirk Kristiansen legetøjsfirmaet. Han sammensatte ordene ”leg” og ”godt”, for han ønskede, at børn skulle lege de sjoveste lege. Samtidig med at det skulle være sjove lege, så ønskede han også, at der var tale om lege, som man som barn eller voksen kunne lære noget af. I starten lavede han kun trælegetøj, men efter en brand i 1942 spirede der mange nye idéer hos Ole og hans medarbejdere. Det betød, at man i 1958 opfandt den legendariske plastklods, der på intet tidspunkt har ændret størrelse.  

 

LEGO er legetøj, der sætter gang i fantasien  

Det er legetøjet, der giver alle børn talrige timers underholdning. Ikke nok med at det er utrolig underholdende at bygge, så er klodserne i den grad med til at styrke dit barns koncentrationsevne. Det giver dit barn rig mulighed for at udforske sin fantasi, sin kreativitet og ikke mindst sin tålmodighed.  

 

LEGO er for både de mindste og de store børn, og du har som forælder mulighed for at lege med din tumling og bygge tårne, som kan væltes. De mindre børn, som endnu ikke har lært at samle klodserne, vil i den grad få styrket finmotorikken, når der leges. Børn vil hele tiden udvikles, fordi klodserne giver uanede muligheder. 

 

Vi tester LEGO, så dit barn kan lege roligt  

Hos virksomheden bag klodserne arbejder man efter en målsætning om, at alle børn skal kunne lege sikkert og hele tiden få glæde af produkterne. Alt legetøj er testet, så vi sikrer, at alle produkter opfylder de sikkerhedskrav, der er.  

Alt legetøj bliver beskidt. Skulle du få brug for at vaske det, så anbefaler vi, at det gøres så nænsomt som muligt. Vi anbefaler håndvask ved maks. 40 grader, da kvaliteten af klodserne kan påvirkes ved højere temperaturer. Du må endelig ikke komme dine klodser i opvaskemaskinen eller vaskemaskinen. Du kan eventuelt benytte dig af et mildt opvaskemiddel, og så skal klodserne helt simpelt tørre ved stuetemperatur. 

 

Der findes mange forskellige varianter – der er noget for alle!   

Ud over de helt almindelige røde, gule, grønne og blå klodser, som vi kender dem, har firmaet bag succesen yderligere igennem tiden formået at opstarte et bredt sortiment med flere kendte film og serier. Her kan blandt andet nævnes STAR WARS, Ringenes Herre, Ninja Turtles og Disney-figurer fra blandt andet Jake og piraterne, Cars, Planes og forskellige Disney Princess-figurer – eksempelvis elementer fra den helt fantastisk populære film Frozen, der hurtigt har vundet indpas på mange børneværelser. I den populære Architecture-serie har mange kendte arkitekter også formået at forevige flere af deres anerkendte bygningsværker.  

 

DUPLO-serien, der er produceret til de mindste, har været populær i flere årtier sammen med det klassiske LEGO City, mens nyere serier som eksempelvis LEGO Ninjago i selskab med LEGO Friends og LEGO Chima på relativt kort tid har opnået kæmpe popularitet.  

 

LEGO, LEGO logo, Minifiguren, DUPLO, BIONICLE, FRIENDS logo, MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO og NEXO KNIGHTS er LEGO Gruppens varemærker. ©2019 The LEGO Group.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×