Weekend tilbud se her

LEGO

LEGO er en ikonisk danskejet virksomhed. Navnet LEGO kommer af ordene 'Leg godt', men det giver også mening, fordi det betyder ’jeg samler’ eller ’jeg sammensætter’ på latin. I løbet af 1950’erne blev den første produktion af de klassiske plastikklodser produceret fra hovedsædet i Billund. Vi har et kæmpe produktsortiment, så du nemt kan finde det perfekte sæt til dit barn.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 6

Side:
  1. Side 1 af 6

Historien bag legetøjsproducenten

Der er tale om en anerkendt legetøjsproducent i mange familiers øjne, og plastlegetøjet er også blevet fast inventar på de fleste børneværelser. I 1932 startede Ole Kirk Kristiansen legetøjsfirmaet. Han sammensatte ordene ”leg” og ”godt”, netop fordi han ønskede, at børn skulle lege de sjoveste lege. Samtidig med at det skulle være sjove lege, så ønskede han også, at der var tale om lege, som man kunne lære noget af. I starten lavede han kun trælegetøj, men efter en brand i 1942, spirede der mange nye idéer hos Ole og hans medarbejdere. Det betød, at man i 1958 opfandt den legendariske plastklods, der på intet tidspunkt har ændret størrelse.

            

LEGO - det underholdende og lærerige legetøj 

LEGO er for de mindste børn, større børn, men naturligvis også legebørn i hjertet. Det er legetøjet, der giver alle børn talrige timers underholdning. Ikke nok med at det er utrolig underholdende at bygge med, så er klodserne i den grad også med til at styrke dit barns koncentrationsevne. Det giver dit barn rig mulighed for at udforske sin fantasi, sin systemtænkning og ikke mindst sin tålmodighed. Har du et mindre barn, som endnu ikke har lært at samle klodserne, vil dit barn i den grad få styrket finmotorikken, når der leges. LEGO Duplo er den klassiske klods i dobbeltstørrelse, og dermed også oplagt til de små hænder.

Uanset dit barns alder, giver plastklodserne uanede muligheder for læring gennem kreativ leg.

          

Hos LEGO er dit barns sikkerhed et højt fokus

Hos virksomheden bag klodserne arbejder man efter en målsætning om, at alle børn skal kunne lege sikkert og hele tiden få glæde af produkterne. Alt legetøj er dermed testet, så vi sikrer, at alle produkter opfylder de sikkerhedskrav, der er.

Alt legetøj bliver beskidt. Og skulle du få brug for at vaske det, så anbefaler vi, at det gøres så nænsomt som muligt. Vi anbefaler håndvask ved maks. 40 grader, da kvaliteten af klodserne kan påvirkes ved højere temperaturer. Du må endelig ikke komme dine klodser i opvaskemaskinen eller vaskemaskinen. Du kan eventuelt benytte dig af et mildt opvaskemiddel, og så skal klodserne helt simpelt tørre ved stuetemperatur.

          

Der findes mange forskellige varianter – der er noget for alle!

Ud over de helt almindelige røde, gule, grønne og blå klodser, som vi kender dem, har firmaet bag succesen yderligere gennem tiden formået at opstarte et bredt sortiment med flere kendte film og serier. Her kan blandt andet nævnes det seje LEGO Star Wars, der har vundet stor popularitet. Med disse produkter kan dit barn blandt andet genskabe de velkendte rumfartøjer fra filmene og bekæmpe den onde Darth Wader. I vores store sortiment af LEGO finder du også LEGO Jurassic World, som giver dit barn mulighed for at lave sin helt egen park med dinosauer. Er dit barn mere til rolleleg af hverdagens scenarier, kan det være, at LEGO Friends vil være det perfekte match. Her kan dit barn lege med de fem veninder, der bor i den hyggelige by Heartlake.

Synes du eller dit barn, at det klassiske nu engang er det bedste, vil du selvfølgelig også kunne finde LEGO Classic i vores sortiment.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×