Spar op til 54% på gråvejrshygge til hele familien❤️ Se tilbud her

Pris
  1. kr68
    kr989

LEGO DUPLO

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Den kreative og fantasifulde leg

 

DUPLO’s primære formål er at være børnenes partner i leg igennem deres opvækst og udvikling. Ordet LEGO kommer af de to ord ”leg godt”, som har været LEGO’s mission siden starten.

Når børn er den primære målgruppe, er den vigtigste prioritering sikkerhed; Det tætte samarbejde med eksperter, undervisere og forældre sikrer at du som forældre, kan være helt tryg ved at lade dit barn lege og udvikle sig med DUPLO. Alt er designet med henblik på, at skabe den sikreste og mest trygge løsning for børnene. Alle klodser bliver testet på kryds og tværs, for at være sikre på at de kan klare alle fantasifulde udfordringer.

 

Klodserne er udviklet særligt til at give børn i alderen 1,5-5 år de bedste og mest kreative legeoplevelser, der samtidig udfordrer barnet på en sjov og lærende måde.

 

Dyk ned i DUPLO’s uendelige univers og giv dit barn en gave han eller hun vil elske dig for.

 

Historien 

LEGO har eksisteret siden 1932, hvor de først producerede trælegetøj. Efter en i 1942 brand hærgede produktionen, begyndte Ole Kirk Kristiansen at tænke i nye baner. I slutningen af 1940’erne lanceres de første legetøjsprodukter i plast, og den velkendte og populære LEGO-klods blev født. I 1969 lanceres DUPLO, og som navnet afslører, er det en klods i dobbelt størrelse. DUPLO bliver en revolutionerende del af LEGO, og hvert år kommer der nye medlemmer til familien. I dag er de store klodser elsket af børn over hele verden.

 

LEGO og aldersbegrænsning

Børn og voksne over hele verden elsker LEGO og DUPLO. Der er ingen aldersbegrænsning på, hvor gammel man må være for at lege med klodserne. På alle æsker og kasser er der dog retningslinjer for aldersgruppen, hvilket sikrer at dit barn får den bedste oplevelse ud af sig nye lejetøj. For at sikre at barnet er på det mest hensigtsmæssigt udviklingstrin, bør retningslinjerne for alder følges.

 

En god tommelfingerregel er, at store klodser er til små fingre, og de små klodser er for større.

 

 Det store sortiment giver dit barn mulighed for, at udfolde sine kreative idéer, skabe historier og bygge egne universer. Igennem legen med LEGO DUPLO bliver barnets motoriske evner styrket, kreativiteten bliver sat på en prøve og fantasien får frit løb. Barnets kognitive evner læres og forbedres igennem observation, interaktion og leg. Når man leger med DUPLO, skal der undervejs overvejes, besluttes og problemløses – alt sammen noget, der styrker dit barns udvikling.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×