☀ Spar 40-60% | Shop tøj og sko udsalg her  ☀ 

Alle LEGO Klodser

Sæt klods for klods sammen og byg et hus, eller måske en zoologisk have? Med LEGO klodser er mulighederne uendelige! Og er du på udkig efter LEGO klodser i alverdens afskygninger skal du ikke lede længere, for du er kommet til det rette sted! På denne side har vi nemlig samlet hele vores kæmpe sortiment af LEGO klodser, så du nemt kan finde det du søger.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 4

Side:
  1. Side 1 af 4

Mestrene i læring gennem leg

Hvad skaber rammerne for blandt andet kreativ tænkning og motoriske færdigheder? Jo, alt du skal bruge, er systemelementer i hård plastik, og alle regnbuens farver. Med disse revolutionerende lege klodser, har virksomheden sat et tydeligt fodspor i legetøjshistorien hele verden over. De farverige klodser er ikke bare sjove at lege med, men giver samtidigt dit barn øvelse i brugbare færdigheder såsom systemtænkning, problemløsning og sociale egenskaber. 

Der findes mange gode grunde til at vælge de smarte byggeklodser. Udover det allerede nævnte, er LEGO klodser desuden en god investering, idet de, i kraft af materialet, er enormt solide og langtidsholdbare. Således kan du nemt gemme dit barns LEGO klodser til fremtidige børn eller børnebørn. 

        

Store klodser til de små fingre

Er dit barn endnu ikke så gammel, kan det være en god idé at købe LEGO Duplo. Størrelsesforholdene ved disse produkter er nemlig større end de helt klassiske klodser - faktisk er en Duploklods dobbelt så stor som en almindelig LEGO-klods. De store LEGO klodser er dermed meget nemmere for dit lille barn at håndtere. Derudover er disse LEGO klodser med til at udvikle dit barns finmotorik, øje-hånd-koordination og sproglige færdigheder. 

Lad dit barn lege alene med klodserne eller find dit indre legebarn sammen med din spilopmager - det gode ved produkterne er, at de er sjove i leg for børn, såvel som voksne! Med de store LEGO klodser er der uden tvivl mange timers underholdende leg i vente!

       

LEGO klodser til større børn

Er dit barn for gammel til de store byggeklodser, findes der en helt ny verden af mindre klodser, din krudtugle kan udforske. 

Er dit barn til rolleleg og gode venskaber, kan det være LEGO Friends falder i god jord. Her findes sæt med de fem bedste veninder Mia, Stephanie, Olivia, Emma og Andrea, og deres hverdag i byen Heartlake. Eller måske er dit barn mere til action og eventyr så  kunne LEGO Ninjago være lige sagen. Der er uden tvivl spænding i vente, med den vise læremester Master Wu og de seks ninjalærlinge Lloyd, Kai, Nya, Zane, Jay og Cole. 

Rolleleg er virkelig godt for dit barns udvikling af sproglige og sociale færdigheder. Rolleleg er nemlig en måde, hvorpå dit barn helt risikofrit får mulighed for at gennemleve forskellige scenarier, og på den måde genkende situationer, men også afprøve reaktioner. 

      

Køb LEGO klodser hos Pixizoo

Hvorfor skal du købe de tidløse klodser her hos os? For det første, har vi sørget for et bredt udvalg, så der er lige det sæt, dit barn går og drømmer om. Og for at give dig den bedst mulige kundeoplevelse, er vi også konkurrencedygtige i priserne på de produkter vi har. Men udover det tilbyder vi faktisk også 100% prismatch! Så bliver det faktisk ikke meget bedre. 

Og dog… for vidste du, at vi har en kundeklub, Pixizoo Plus? Som medlem af kundeklubben får du faktisk, tro det eller lad være, ENDNU flere fordele såsom mulighed for at optjene bonuskroner, eksklusive konkurrencer, rabatter hos vores samarbejdspartnere OG gratis fragt på alle dine ordrer, bare for at nævne et par stykker.