Spar op til 50% på Voksi - SE UDVALG (Begrænset antal)

-41%

LEGO Opbevaringskasse 8 - Grå

Specialpris 165 kr

Pris: 279,95 kr

Spar 114,95 kr

Specialpris 165 kr

Pris: 279,95 kr

Spar 114,95 kr

Produktbeskrivelse
  • LEGO Opbevaringskasse 8 – Grå
  • Super til opbevaring af legetøj, LEGO-klodser m.m.
  • Kassen kan stables med andre LEGO opbevaringskasser
  • Materiale: Slidstærk plastik
  • Mål: 50,0 x 25,0 x 18,0 cm
  • Alder: 3+ år

 

produktanmeldelse lego opbevaring grå 8

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Opbevaringskasse 8 fra LEGO

En virkelig fin opbevaringskasse, der er dekorativ på børnenes værelse, men bestemt også i stuen. Den kæmpemæssige legoklods findes i mange flotte farver, og kan stables med andre opbevaringskasser fra LEGO på et utal af måder.

Materialet er lavet i slidstærk plastik. 

Mål: 50,0 x 25,0 x 18,0 cm

Anbefalet alder: fra 3 år

Specifikationer
  • Varenummer: 5711938015688
  • Farve: Grå
  • Mærke: LEGO STORAGE
Bedømmelser
Ane 07-12-2018
Rigtig gode og rummelige kasser
Vis mere
Rebekka 17-11-2018
Flotte kasser, der kan opbevares, men stadig se godt ud som pynt på værelset. Nem at tage med ud, når vi skal på besøg, så den er fyldt med det legetøj han vil bruge :)
Vis mere
Nana Hansen 28-06-2018
Så lækker legokasse. Vi har købt et par stykker til vores datter. De dekorative og er pæne at ha stå fremme. De er dog svære at åbne for vores datter på 1,5 år. Hun skal have hjælp.
Vis mere
Sabrina stryhn 29-05-2018
De her LEGO kasser til opbevaring er simpelthen for geniale til opbevaring af legetøj og diverse ting. At du kan få dem i alle tænkelige farver gør man altid kan få dem til at passe ind i indretningen.
Vis mere
Michael 24-04-2018
Vi har købt Lego opbevaring til vores søn, da vi ikke tænkte over, hvorfor den anbefalede alder er mindst tre år. Han er 16 måneder nu. Udfordringen er, at når han rejser sig op, støtter sig til to klodser stablet ovenpå hinanden, hiver skufferne ud og læner sig op ad dem, så vælter den øverste skuffe ned og han falder og slår sig. Den ene gang ramte hans hoved mod skuffens kant, hvilket kunne være gået helt galt. Man må spørge sig selv, om ikke det samme kan ske for større børn, som måske stabler mere end to klodser ovenpå hinanden og pga. deres højde og vægt falder endnu hårdere, når de støtter sig til dem. Jeg orker ikke bøvlet med at returnere klodserne, men må nok sige, at det var et fejlkøb. De sidder ganske enkelt ikke godt nok sammen, og hvis de endeligt gjorde, så ville hele stablen nok bare vælte i stedet. Produktet er ikke godt nok designet mht. tyngden og stabilitet/sammenhæng. Ikea har forlængst løst udfordringen med deres berømte vælte-kommode, som man med et spænde kan fiksere til væggen. Det har Lego ikke.
Vis mere
Sofie 28-02-2018
God opbevaringsplads - fedt udseende. Dog lidt svær at få op for et barn. Vi er glade for den og kan klart an befale den
Vis mere
Michelle 15-02-2018
Vi har købt 2 er glade for dem :) og god plads i, men lidt svære at få op for et barn
Vis mere
Pernille 29-01-2018
De kan indeholde rigtig meget, og de er geniale til at gemme alt LEGO væk. Dog er denne med 8 dutter rimelig svær at få op for et barn, så derfor mister de altså lige en stjerne på det ;-) Der kunne godt have være huller ind i dutterne, eller lignende, så mindre børn havde nemmere ved at få dem åbnet.
Vis mere
Pernille Schou 29-01-2018
De kan indeholde rigtig meget, og de er geniale til at gemme alt LEGO væk. Dog er denne med 8 dutter rimelig svær at få op for et barn, så derfor mister de altså lige en stjerne på det ;-) Der kunne godt have være huller ind i dutterne, eller lignende, så mindre børn havde nemmere ved at få dem åbnet.
Vis mere
Kamilla 29-01-2018
Min søn fik 2 kasser i julegave - og de er jo geniale! Det er opbevaring og leg i en!
Vis mere
Anja 04-12-2017
Lego opbevaringskasser - de er super fine i design og har en god opbevaring.
Min datter er lige fyldt 16 måneder og hendes motoriske evner er begyndt at udfolde sig. Hun elsker at stable kasserne ovenpå hinanden og så opbevarer hun også gerne sig selv i kassen. SÅ JA! - Lego opbevaring kan bruges til meget. Vi er så tilfredse med vores. Vi har denne i grå og en lys rosa, Rigtig god jul
Vis mere
Steffen Andersen 28-10-2017
Vi er virkelig glade for de to LEGO opbevarings kasser vi købte. Der er god plads i dem, de er meget dekorative og så elsker børnene at de kan stables ovenpå hinanden! Kan klart anbefales :-)
Vis mere
Line Holm 05-02-2017
Vi har en del efterhånden, og der så glade for dem. De er dekorative og stadig børne-agtige. Min søn synes også de er sjove at stable.
Vi har både haft købt til jul og fødselsdag :)
Vis mere
Karen 13-10-2016
Dekorativ opbavaring kan man ikke få for meget af på et børneværelse
Vis mere
Stephanie 12-10-2016
Vi er så glade for vores lego opbevaring.
De er pæne og så er de rummelige.
Dog lidt svære at åbne, når legetøjet skal i.
Men vi skal klart have nogen flere når hans lego Duplo samling bliver større..
Vis mere
Julie 06-10-2016
Herhjemme er vi vilde med den fine måde at få noget legetøj gemt ad vejen ! Det ser sejt ud og fungerer super godt !!
Vis mere
Anette Frisk 29-03-2016
Meget flot og dekorativ opbevaring, de fås i flere størrelser og kan stables så også oplagte til mindre værelser. Vi er vilde med dem og bruger dem til alt andet end Lego; Schleich dyr, biler, Playmobil etc.
Vis mere
Anette 29-03-2016
Super dekorative kasser, perfekte til opbevaring, de kan stavles og fås i flere størrelser, - vi er vilde med dem.
Vis mere
tanja 28-03-2016
Skønne kasser, vi elsker dem her hjemme, og så se rigtig fine. Vi har nu 6 stk
Vis mere
Camilla 16-03-2016
Har købt de her til mine drenges værelse. De er perfekte til legetøj også ser de fine ud
Vis mere
Camilla kristiansen 15-03-2016
Desværre er der nogle runde huller i bunden som alt min søns smålego sætter sig fast nede i. Men de er super flotte og dekorative på hans værelse.
Vis mere
Peter 15-03-2016
Er gode og pæne til bærneværelset
Vis mere
Anette Svensson Frisk 18-05-2015
Vi er maget glad for disse Lego kasser til opbevaring - de er flotte og når der slæbes Lego ind i stuen betyder det ikke så meget, at disse kasser står der i en uges tid, da de er dekorative. Eneste ulempe er, at vi ønsker os flere og flere.
Vis mere
Sandra 14-03-2015
vi har fire af disse til legetøj til vores søn, de står 2 og 2, hvilket gør at han kan rejse sig op ad dem (han er 7mdr). Samtidig er han glad for at mærke bunden, og rillerne i dem. Bunden er hævet inde i kasserne således at knopperne på kassen under kan passe og de derved står super solidt. De får nemt nogle små overfladiske ridser, men det ses ikke på afstand. Vi har dem i stuen hvor de er pæne neutrale og ikke alt for pang. (Vi har sort, Aqua, grå og lyseblå)
Vis mere
JanniTB 04-02-2015
NEED to have - både for mor og barn! En fryd for øjet og hjemmet - bonus de er sjove for ungerne at stable.
Vis mere
Lotte 12-01-2015
Jeg har af flere omgange købt en stor opbevaringsklods til min søn, og han er blevet så glad hver gang. De er sjove at stable for ham, pæne at se på for moderen, og så er der jo god plads til alle de små legoklodser.
Eneste minus er de runde fordybninger i bunden, der kan helt små legodele godt sætte sig fast, men det løste vi blot med klar tape henover. Vi er stadig begejstrede. :-)
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×