★ Spar 200,- på +4.000 produkter ved køb over 1.000,- | Kode: FÅ200 | SE UDVALG ★

Lagerstatus
 1. På lager (29)
Pris
 1. kr289
  kr1199

LEGO Skoletasker

LEGO er en klassiker de fleste forældre husker, og med tiden har LEGOs univers udviklet sig fra de små plastik klodser til et kæmpe produktsortiment. LEGO skoletaskerne er ingen undtagelse, og hvert år kommer der nye udgaver til. Med en LEGO skoletaske er du sikret en taske i god kvalitet, med høj komfort for dit barn og med fokus på funktionalitet i et lækkert design.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Find den perfekte LEGO skoletaske 

Hvis du er på udkig efter barnets første skoletaske, kan det hurtigt blive overvældende at skulle vælge mellem design og ergonomisk rigtig komfort for barnet. Ofte vil barnet være blændet af design og hvad der er sejt, men med LEGO skoletaskerne får I begge dele. Det er vigtigt at gå efter en taske som har en god pasform og med meget støtte. Taske stropperne skal justeres således tasken sidder tæt på barnets ryg. Tjek også gerne at barnet selv kan åbne og lukke de forskellige dele af tasken. Så sikrer I barnets selvstændighed i en hverdag hvor lærerne ikke der til at hjælpe, i lige så høj grad som vi kender det fra børnehaven. 

 

LEGO skoletaskerne er et sikkert valg

Med fokus på komfort, den rigtige pasform og god kvalitet, er taskerne fra LEGO et godt valg af skoletaske til dit barn. Alle taskerne er fri for PVC, Phthalat, AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlaboratoriet, hvilket sikrer gode produkter til børn. LEGO skoletaskerne er letvægtstasker, så vi minimere unødvendig belastning af de små. Taskerne har brede og polstrede skulderstropper, justerbare spænder og ergonomiske bagpaneler. Alle taskerne har justerbare stropper samt brystrem, der er nemme for dit barn selv at indstille. Derudover bliver de produceret i et slidstærkt og lettere vandafvisende materiale. Det er vigtigt med reflekser i trafikken, og særligt hvis dit barn går eller cykler i skole. Derfor er LEGO skoletaskerne forsynet med diverse reflekterende materialer, som sikrer dit barns synlighed i trafikken. 

 

Hvad med tilbehør?

Hos Pixizoo sælger vi LEGO skoletaskerne enkeltvis, men også i sæt. I sættene får i både skoletaske, penalhus, praktisk gymnastiktaske og sports taske. Vi har de populære LEGO Ninjago skoletasker, såvel som de fine LEGO Friends skoletasker. Måske det ikke er i år at skoletasken skal opgraderes - de er jo slidstærke og holder længe hvis man passer på dem. I stedet for kunne det være at et LEGO Penalhus var noget til skolestart. Hos Pixizoo finder du også et stort udvalg af Fjällräven rygsække, hvis du leder efter en praktisk taske som ikke er så trend baseret. 

 

Bliv klar til skolestart med Pixizoo

Det kan nemt blive en dyr omgang med skoletasker, opdatering af garderobe og sko til børnene. Vil du gerne have det bedste tilbud på LEGO skoletasker kan du altid prøve at samle en ordrer og forhører dig gennem vores tilbudsformular. Er du Plus medlem hos Pixizoo får du altid fri fragt på alle dine ordre. Har du brug for vejledning til størrelser og modeller, så tag endelig fat i vores kundeservice, så hjælper vi dig godt på vej. Vi lover at svare så hurtigt vi kan!