Spar op til 54% på gråvejrshygge til hele familien❤️ Se tilbud her

LEGO Technic

Pris
  1. kr69
    kr3199

LEGO Technic

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Kom med ind i dette superseje LEGO Technic univers, som LEGO har skabt. Med LEGO Technic er mulighederne mange, hvor du blandt andet kan bygge lastbiler, helikopter og forskningsskibe, samt mange andre sjove ting. Modellerne fra LEGO Technic har en masse detaljer og anvendelsesfunktioner, som giver modellerne realisme og derfor byggeprocessen ekstra sjov. Derudover har LEGO udviklet LEGO Power Functions motorsæt, som giver liv til LEGO Technic modellerne, der gør dem ekstra interessante at lege med. 

 

LEGO Technic er en lidt mere avanceret serie med en masse udfordrende konstruktioner, så det er med at holde tungen lige i munden, når der skal bygges. Derfor egner denne serie sig bedst til de lidt ældre børn og til de lege og byggeglade voksne.

Med denne serie har LEGO skabt et univers med en masse timers underholdning og hvor der blandt andet er mulighed for at finde sin indre ingeniør og mekaniker frem og bygge lige det man har lyst til. Sættene fra LEGO Technic kan bygges om til et andet køre- eller fartøj eller noget som har en anden funktion. Eksempelvis kan LEGO Technic Gravemaskine med skovlhjul ombygges til et mobilt behandlingsanlæg, hvilket er med til at udvide legemulighederne og gør byggeoplevelsen ekstra spændende.

 

LEGO Technic tager fantasien et skridt videre, så inviter dine venner over, så I sammen kan udtænke og konstruere med klodserne fra LEGO Technic.

 

I Pixizoos sortiment finder du et stort udvalg af seje modeller fra LEGO Technic. Du finder blandet andet:

 

-          LEGO Technic, Mercedes-Benz Arocs 3245
-          LEGO Technic, RC racerbil med larvefødder
-          LEGO Technic, Gravemaskine med skovlhjul
-          LEGO Technic, Stuntmotorcykel

 

Se også andre populære produkter fra LEGO:

 

-          LEGO Ninjago
-          LEGO Disney
-          LEGO City
-          LEGO Friends

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×