FRI FRAGT* !  | Spar 10% ekstra v. køb* over 1000,- med kode: juni10 | Se regler her

Lagerstatus
 1. På lager (7)
 2. Forlænget leveringstid (35)
Farve
 1. SortSort (1)
 2. GrønGrøn (2)
 3. LyserødLyserød (2)
Pris
 1. kr129
  kr1199

Little Tikes

Amerikanske Little Tikes blev grundlagt helt tilbage i 1970, og har siden da leveret legetøj i alverdens afskygninger, som kan findes i mange hjem. Little Tikes er blandt andet kendt for deres gåbiler og rutsjebaner, som børnene kan få mange sjove timer ud af. Little Tikes har barnet i centrum, og stræber efter at skabe legetøj som kan aktivere børnene. Find det legetøj som I lige står og mangler her!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Little Tikes – Sjov udendørsleg 

Med legetøj fra Little Tikes, er dit barn sikret mange timers sjov og leg – især med de super smarte rutsjebaner og gåbiler, som særligt er ideelle at lege med ude i haven eller på terrassen. 

 

Bilerne opfordrer til masser af sjov. De er udstyret med blandt andet eget horn, så barnet kan hygge sig med at dytte. Derudover har de et udtageligt gulv, så du som forælder kan skubbe barnet i bilen, uden at fødderne kommer i klemme. 

Bilerne fås i forskellige udgaver og farver, som passer til både drenge og piger. 

 

Rutsjebanerne fra Little Tikes kan anvendes både ud og inde, og plasten de er lavet af, sørger for, at de kan klare lidt af hvert i alt slags vejr. Sikkerheden er i fokus på disse produkter, så de er udstyret med håndtag, store trappetrin og en bred base, som stabiliserer rutsjebanen under brug. 

 

Din barn kommer bestemt ikke til at kede sig under udendørslegen med legetøjet fra Little Tikes. Så skynd dig endelig at bestille nogle varer hjem, så legen hurtigt kan begynde!

 

Legetøj til de mindste 

Little Tikes tilbyder også en hel række legetøj til de allermindste i familien. De har blandt andet produceret en bred vifte af musikalsk legetøj i form af blandt andet trommer, piano og 3-i-1 instrument. 

Så hvis din lille guldklump er vild med at spille musik, så kan virksomheden altså også være behjælpelig her.   

 

Virksomheden står også bag en del andre former for legetøj, herunder eksempelvis legetøjskøkkener, værktøjsbænke, boldbassiner og mindre køretøjer. Så det skule altså gerne være muligt at finde noget legetøj netop dit barn syntes er sjovt at lege med. 

 

Stort udvalg af legetøj fra Little Tikes

På Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af de forskellige legetøjskategorier fra Little Tikes. Udvalget omfatter blandt andet de populære gåbiler og rutsjebaner, musikinstrumenter, små køretøjer og meget, meget mere. 

 

Hvis du er interesseret i at se hele Little Tikes sortiment, er du velkommen til at smutte fordi deres egen hjemmeside. Den finder du her.

 

Køb dit legetøj hos os

Her hos os bestræber vi os på at yde den bedste kundeservice, hvorfor vi derfor altid har super søde og kompetente kundeservicemedarbejdere til at sidde klar til at hjælpe. Så hvis der skulle opstå problemer, spørgsmål eller andet under dit køb, skal du endelig bare kontakte dem. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×