Spar 20% på IKKE nedsatte varer. Brug koden: PIX20

Antal børn
  1. 1 Barn (12)
  2. 2 Børn (1)
Justérbart styr
  1. Ja (1)
  2. Nej (12)
Pris
  1. kr525
    kr3450

Maclaren

Engelske MacLaren solgte i 1966 for første gang klapvogne, og siden dengang er det kun gået en vej. I dag forhandler de i mere end 70 lande, og har oplevet stor succes. Især den ikoniske paraplyklapvogn var og er den dag i dag stadig et kæmpe hit. På shoppen finder du udover klapvogne fra de mest populære brands også MacLaren fodposer og meget mere!

Maclaren er i dag et verdenskendt brand indenfor klapvogne især, som firmaets stifter Owen Maclaren designede i 1965. Hans klapvogne blev solgt første gang i 1966, hvor han havde patenteret hans innovative design. I dag er Maclaren en verdensomspændende virksomhed, hvis klapvogne, og andre produkter, forhandles i over 70 lande.

MacLaren udvalg på Pixizoo.dk

Når folk hører ”MacLaren” bliver brandet ofte associeret med klapvogne, hvilket er med god grund. Dette er flagskibsprodukterne fra Maclaren, og er meget anerkendte for deres brugervenlighed og holdbare design. Maclaren er meget mere end bare klapvogne. Deres udvalg indeholder ligeledes paraply klapvogn, fodposer til klapvogn, babylifte, pusletasker og transporttasker. Alt sammen noget som Pixizoo.dk forhandler, da vi ønsker at tilbyde vores kunder det bedste udvalg af Maclarens kvalitetsprodukter.

 

MacLaren tilbehør til klapvogn

Ligesom MacLarens klapvogne er kvalitet og funktionalitet i højsædet på tilbehøret til klapvogne. Maclaren giver dig mulighed for at købe og sammensætte netop de produkter du har brug for til klapvognen, uanset om det er til koldt eller varmt vejr. Blandt MacLaren tilbehør til klapvogn er der insektnet, til enkelt og twin vogne, fodposer, sæder og paraplyer. Du kan med andre ord finde lige det du har behov for til dit barn og din klapvgn.