Fem tips til at markere den første fødselsdag

Den første fødselsdag
Den første fødselsdag er helt specielt. Få tips til den store dag. Foto: Shutterstock

Den første fødselsdag er noget helt særligt, især når man gerne vil fejre den lille sammen med venner og familie. Men tit kan det være svært at finde på noget, der er sjovt, som samtidig kan indkapsle momenterne med fødselsdagsgæsterne.

Her får du fem hyggelige måder at fejre og markere den første fødselsdag.

LÆS OGSÅ ‘FEM TIPS TIL DEN FØRSTE BIOGRAFTUR’ »

  • ENGANGSKAMERAER – Stil nogle engangskameraer frem til fri afbenyttelse for dine gæster. Der er noget specielt ved at tage billeder, som man ikke kan se med det samme, og det giver en forventningsglæde. Og så er det bare hyggeligt at bruge et kamera, der skal trækkes op så at sige.
  • STAMTRÆ – Hvis ikke man kan vente med at se billederne, kan du stille et polaroid kamera frem. Måden, du kan bruge billederne på, er, at lave et stamtræ. Så kan dine gæster skrive navn og relation på billedet og placere sig selv på træet.
  • BODYSTOCKINGS – Lav et tryk af den lilles hånd eller fod på hvide bodystockings i forvejen, stil dem frem sammen med en bøtte med stoftusser, så dine gæster kan skrive en hilsen, et citat eller noget helt tredje på.
  • EN PERSONLIG HILSEN – Hav lækre, farverige notesbøger eller gæstebøger liggende til gæsterne at skrive en hilsen til den lille i, men hjælp dem på vej ved at lave overskrifter som fx Første gang, jeg så dig… Mit bedste råd til dig er… Sidste gang jeg var sammen med dine forældre, var vi til…
  • SMASH CAKE – Smash Cake er et amerikansk koncept, hvor barnet får sin helt egen kage og kan spise den på den måde, som børn gør, nemlig med begge hænder og ud over det hele. Imens tages der billeder af hele herligheden.

FIND GODE IDÈER TIL FØDSELSDAGSGAVEN I ARTIKLEN ‘LEGETØJ SKAL LEGES MED’ »