3 opskrifter der kan laves med (næsten) én hånd

Det kan være en udfordring, at skulle tilberede mad til familien, med en lille på armen. Derfor har vi samlet 3 super nemme og hurtige opskrifter, som kan laves med (næsten) en hånd.

One Pot Pasta

Opskriften er til 4 personer

Til One Pot Pasta skal du bruge:

  • 1 rødløg (eller alm løg)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 300 g spaghetti
  • 50 g. chorizo pølse
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 5 dl vand
  • 1 terning boullion
  • Eventuelt parmesan

 

Sådan tilbereder du One Pot Pasta:

Hak løg, hvidløg, squash, tomater og pølse groft. Hæld alle ingredienserne i en stor gryde og bring det hele i kog. Rør nogle gange undervejs.  Lad det hele koge samlet i 10-14 min, eller indtil der ikke er mere vand og pastaen er færdig.

Server eventuelt med parmesanost på toppen.

Velbekomme 🙂 

 

Wok med bønner

Opskriften er til 4 personer

Til wok med bønner skal du bruge:

  • 250 g nudler
  • 500 g kyllingestrimler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 500 g grønne bønner
  • 4 spsk soyasovs
  • 1 rød peber

 

Sådan tilbereder du wok med bønner:

Kom kort nudlerne i kogende vand til de er løsnet op. Hak hvidløg, løg og peber groft. Svits kyllingen i en varm wok eller panden den er gennemstegt, og tag herefter af. Svits hvidløg og løg i wokken eller på panden. Imens hældes der kogende vand over bønnerne. Lad dem stå ca 1 minut og dræn derefter for vand. Hæld den tilberedte kylling, bønnerne, nudlerne, og den hakkede røde peber i wokken eller på panden. Det hele smages til med sojasovs og peber.

Velbekomme 🙂

 

Klassisk tomatsuppe

Opskriften er til 4 personer

Til tomatsuppen skal du bruge:

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 1 boullionterning
  • 5 dl vand
  • 2 flåede eller hakkede tomater
  • 2 dl. creme fraise
  • 1 stort flüte

 

Sådan tilbereder du tomatsuppen:

Hak løg, hvidløg og gulerod i tern. Svitses derefter sammen i en gryde. Herefter hældes hakket- eller flået tomat, bouillonterning og vand i gryden. Lad det hele simre i 15 min.

Server med cremefraiche på toppen og brød ved siden af.

Velbekomme 🙂