4 nemme og lækre sommersnacks

I varmen er det rart med noget til at blive kølet en smule ned – og så gør det jo heller ikke noget, at det samtidig smager lækkert og kan nydes af både børn og forældre. Du får her 4 nemme sommersnacks, som er lige til at gå til 🙂

Frugt slush ice

Rigtig lækker og kold forfriskning til de varme dage.

Det eneste du skal bruge er de frugter, som I synes smager godt. Skæld frugterne og skær dem i mindre stykker. Blend dem til en flydende masse og tilsæt derefter isterninger.

 

Nem, hurtig hjemmelavet sorbetis med bær eller frugter

Denne is er så nem at lave og smager samtidig helt fantastisk! Kun fantasien sætter grænser – så I kan lave den med lige den smag i allerbedst kan lide hjemme hos jer.

Det eneste du skal bruge er ca. 100 g. frosne bær eller frugter og 1-2 frosne bananer (som fryses ned i skriver inden brug). Blend bærrene/frugterne og bananerne sammen i en blender eller med en stavblender. Hvis du gerne vil fortynde isen lidt, kan du altid hælde en lille smule soya, havre eller mandel mælk i. Du kan også sagtens hælde helt almindelidt mælk i.

Frugter på pinde

Med lækre frugter på grillpinde kan du og dine børn nemt sammen lave en rigtig lækker snack til varmen.

Skær en masse forskellige frugtstykker ud så de er lige til at komme på grillpindene. Lav evt. lidt forskellige ”dip” til at dyppe frugtpindene i, for at gøre det ekstra sjovt og lækkert. Dippen kan eksempelvis være kokosflager, kokosmel, kakaopulver, lakridspulver eller nøddedrys. I kan jo tilpasse dippen lige efter jeres personlige favorit dip.

Banan og melon is på pind

En rigtig dejlig og forfriskende is til både voksne og børn.

Skær bananen over på midten og stik en ispind i denne. Du kan gøre det samme med en vandmelon eller andre typer melon. Her skal du skære melonen i trekanter og stikke en pind i den ”tykke” ende. Det er vigtigt at være en lille smule forsigtig, når du skal have ispinden i, da frugterne nemt kan knække eller lignende.

Kom isen på en bakke og kom dem i fryseren, til de er gennemkolde. Har du ekstra tid kan du dyppe bananispindene og melonispindene i smeltet chokolade og eventuelt drysse noget topping på, i form af kokosmel, hakkede nødder eller lignende.