7. december – Pixizoo julekalender

Ingen jul uden julefilm – det gælder både for børn og voksne. Hvert år udkommer mange gode julefilm for hele familien i biograferne, og i år er absolut ingen undtagelse. Så uanset om det er før jul eller i juledagene, så er en tur i biografen en rigtig hyggelig familieaktivitet. 

Bag dagens kalenderlåge i Pixizoos julekalender har vi samlet en liste med 5 gode julefilm – nogle for børn og andre for voksne. Så skal I bare vælge, hvilken en (eller flere), I skal se. Ps. Husk popcorn og snolder.

Familien Jul (Har haft premiere – tilladt for børn)

Hvad gør man, når ens far hader jul (og ALT hvad der har med jul at gøre) og man bliver nød til at huse en nisse? Det er virkeligheden for Hugo Jul i Familien Jul.

Nissen Pixy nåede ikke at komme med de andre nisser hjem i kanen, og bliver efterladt hos familien Jul. Her bliver Pixy heldigvis gode venner med Hugo, som sammen med sine søskende forsøger at gemme nissen. Men når nissen ikke ligner mennesker, kan udøve magi, ikke kan tåle den danske sommervarme og slet ikke ligner mennesker, så kan det være svært at skjule nissen.

Familien Jul er en hyggelig familiefilm, hvor venskab, hemmeligheder og selvfølgelig jul er i højsæde.

 

Iqbal og superchippen (Premiere 15/12 – afventer censur)

Iqbal Farooq og hans veninde Sille har boet ved siden af hinanden siden de var små og er bedste venner. Men deres gade, Blågårdsgade på Nørrebro, skal jævnes med jorden som en del af et byfornyelsesprojekt.

Men da de 2 venner opdager, at det er Æselmand og Svinet, der står for projektet, undersøger de sagen nærmere. Iqbal og Sille finder ud af, at Æselmand og Svinet vil jævne gaden med jorden, for at få fingrene i den olie, de har opdaget under Blågårdsgade. Så de ikke skal flytte, må de skaffe penge til at købe deres ejendom tilbage.

Da Iqbal får fat i en superchip med magiske egenskaber, vil han og Sille sælge den til de to forbrydere. Men Æselmand og Sviner snyder dem og nu må Iqbal, Sille og lillebroren Tariq tage kampen op for at afsløre deres hemmelige plan og redde Blågårdsgade.

 

Sing (Premiere 25/12 – afventer censur)

Animationsfilmen Syng er ikke en julefilm, men bliver sikkert julens helt store familiefilm.

Syng foregår i en verden meget lig vores – eneste forskel er, at den er befolket af talende dyr. Koalaen Buster Moon er leder af et teater, der ikke længere har kronede dage. For at redde teatret arrangerer Buster en stor sangkonkurrence.

Snart står en stribe af spændende dyr i kø for at gå til audition, hvor flere af dem er talentfulde. 5 af deltagerne bliver hurtigt favoritter: en crooner-mus, en træt grisemor med 25 smågrise derhjemme, en ung gangster-gorilla som forsøger at begynde på en frisk, en genert teenage-elefant med sceneskræk og et punk-rock pindsvin som prøver at slippe af med kæresten, så hun kan gå solo.

Alle dyrene håber at vinde Busters konkurrence, men hvem mon bliver den heldige vinder?

 

 

Bad Santa 2 (Har haft premiere – afventer censur)

Bad Santa er med dens grovhed og sjofle humor blevet lidt af en alternativ juleklassiker – og nu kommer fortsættelsen. Men de 13 år har absolut ikke gjort stormagasins julemanden, Willie Soke (Billy Bob Thornton), blidere eller mildere. Bad Santa 2 er en rigtig julekomedie for voksne.

I Bad Santa 2 bliver julestemning sat på prøve, da Willies side-kick, Marcus, der netop er sluppet ud af fængsel, har planer om at røve juledonationerne fra en hjælpeorganisation.

Men “julemanden” med det seriøst store alkoholforbrug og den kriminelle Marcus har brug for assistance fra et endnu mere forfærdeligt menneske. Det får de fra Willies mor, Sunny Stoke, der imidlertid har langt større ambitioner for banden end at røve en hjælpeorganisation.

 

Office Christmas Party (Premiere 8/12 – afventer censur)

Clay er en rigtig fest-abe, der ikke har styr på tingene.

Da direktøren for firmaet (som også er hans søster) vil lukke afdelingen han er leder for, beslutter han sig for at holde en episk julefest for at sikre en stor klient, som kan redde afdelingen. Men festen går langt over gevind.

Office Christmas Party er en rigtig julekomedie med latter-garanti.

Husk at vi hver dag frem til juleaften udlodder lækre præmier på Facebook. Følg med i julekalenderen og se hvad der gemmer sig bag kalender lågerne ved at “Synes godt om” Pixizoo på Facebook.

Glædelig 7. december og rigtig god fornøjelse.

Disclaimer: Artiklen er lavet i samarbejde med Nordisk Film. Ord og holdninger er ikke købt.