7 uundværlige ting til dig med baby

Der findes utallige lister og gode råd til, hvad man får brug for, når familien også tæller en baby.

gravid mave uundværlige tingMen hvilke ting er ”nice to have” og hvilke er ”need to have”?

Vi har samlet 7 ting, der kan gøre livet med en baby lettere. Alt er naturligvis relativt, og hvad der for nogle er fuldstændig uundværligt, er for andre bare i vejen.

Selvom ingen børn eller forældre er ens, er der alligevel nogle køb, som for langt de fleste forældre ender med at være fuldstændig uundværlige.

1. Stofbleer

stofbleer uundværlige ting done by deerFor ikke-forældre kan dette kvadratiske stykke stof virke en smule overflødig, men for forældre er de absolut nødvendige. Stofbleer kan nemlig bruges til alt – og ja, vi mener ALT!

Brug eksempelvis stofbleerne som gylpeklud, ammeklud, hagesmæk, sutteklud og solskærm i bilen og barnevognen.

Det gælder om at få købt et lager af stofbleer, så man altid har en inden for rækkevidde.

Ja, man kan næsten ikke få for mange stofbleer og heldigvis findes de i utallige farver, størrelser og designs.

GÅ TIL: ‘Se vores udvalg af stofbleer’»

philips avent sutteflaske2. Sutteflasker

Uanset om du ammer din baby eller giver modermælkserstatning, er sutteflasker en god investering. Hvis du ammer kan det give dig en (smule) frihed, hvis du kan få baby til at tage flaske med din mælk i.

Det giver samtidig faren/partneren mulighed for at opleve den helt specielle følelse og tætte bånd, der opstår, når man ”fodrer” barnet.

Derudover kan et lille lager af sutteflasker sikre, at du ikke mangler rene flasker. For når baby vil have mad, kan tiden føles meget lang, hvis du først skal til at skolde og rengøre flaskerne, for dernæst at opvarme mælken.

GÅ TIL: ‘Se vores udvalg af sutteflasker’»

3. Béaba BIB’e xpresso 3-i-1 flaskevarmer

beaba-preparateur-biberon-bib-expresso-grey_1Med en BIB’expresso flaskevarmer fra Béaba er du fri for natteroderi og kan lynhurtigt lave en flaske til din sultne baby. Ja, faktisk tager det ikke andet end 30 sekunder førend flasken er klar!

Men du kan også opvarme modermælk og små glas babymad til den helt rette temperatur. Samtidig har den en medfølgende sterilisator, så du kan sterilisere sutteflasker og sutter.

Nå ja, så har den en automatisk clean system, så den rengører sig selv! Mere smart kan det vist ikke blive? Man må sige, Béaba BIB’expresso er uundværlig til alle de trætte forældre, der gerne vil have mælken klar i fart og uden så meget besvær!

 

4. Barnevogn

5704211703877_2Dét, at en barnevogn er en uundværlig ting, er næppe nogen overraskelse. Og hvorfor behøver nok ikke nogen større introduktion eller forklaring.

Langt de fleste køber barnevognen lang tid inden baby overhovedet er ankommet. Først og fremmest kan der være nogle måneders leveringstid, og dernæst er det én af de ting, man bare absolut ikke kan undvære.

Nogle forældre bruger den helt fra barnet er nyfødt, mens andre venter nogle måneder.

Hvilken barnevogn der passer til jeres ønsker og behov, er selvfølgelig meget individuelt.

5. Voksi pose

sleepbag-legestaenger_eksempelEn babysovepose er utrolig smart og alsidig I brug. Den kan bruges i barnevognen, som legetæppe og skifteunderlag.

Ligesom en babynest omsvøber den barnet på en måde, der føles trygt og bekendt. Men modsat en babynest kan en babysovepose bruges op til barnet er 3 år.

Derudover kan man skifte dynen deri, så den kan bruges både sommer og vinter.

Vi har både den klassiske Voksipose og den danske Sleepbag. Her kan man desuden tilknytte en bæreplade, så den også kan bruges som lift. Desuden kan man få legestænger til Sleepbag, så den også kan bruges som aktivitetstæppe.

6. Babynest

babynestEn babynest er et produkt, der er blevet utrolig populært de seneste år. Du har sikkert hørt om dem og set den, men undret dig over, hvad man egentlig skal bruge den til?

En babynest er en form for omsvøb, der kan omslutte dit barn og skabe tryghed, der minder om følelsen fra, da baby stadig lå i moderen mave.

Den kan have en beroligende effekt, hvilket kan give baby (og dig!!) en bedre og roligere søvn. Da man kan justere på babyredens størrelse, vil den altid passe til dit barns størrelse og behov.

Derudover kan den nemt haves med på farten, så baby altid har et trygt og bekendt sted at være og sove.

LÆS OGSÅ: ‘Babynest – Hvad, hvorfor og hvornår?»

7. God pusleplads

leander-20-03-2016112014At en pusleplads er uundværlig kommer næppe heller som nogen overraskelse.

Men hvad flere glemmer er vigtigheden i at have god plads ved puslebordet. Man står der nemlig rigtig mange gange i løbet af en dag – i mange, mange måneder.

Derfor er det uundværligt at investere i en pusleplads, der passer i højden og hvor der er god plads til puslegrej og bleer.

Derudover kan det være en god idé at placere puslepladsen et sted, hvor du kan hænge et spejl på væggen eller en uro i loftet, så der er lidt sjovt for din baby at underholdes med.

 

Hvilke ting har været uundværlige for dig?