8 grunde til en babynest er et must have

Et produkt, der er blevet utrolig populært i Danmark de sidste år, er en babynest. Babyrede, sengerand og babynest er bare nogle af de få navne, man forbinder med dette produkt.

Men er en babynest ikke bare lidt af et modefænomen, markedsført af producenterne for at skabe salg? Du har nok hørt om dem, man undret dig over, hvad man skal bruge dem til?

Vi giver dig her 8 grunde til, hvorfor du bør anskaffe dig en babynest.

8 grunde til alle bør have en babyrede

babynest babyrede

1: Komfort

En babynest består af en tyk skummadras i bunden og høje, bløde kanter, der omfavner din baby. Den bløde “hule” gør det samtidig mere komfortabelt for din baby at ligge i kravlegården, på sofaen, på gulvet eller sammen med jer i sengen eller i sofaen.

2: Genkendelighed

Udover at være dejlig blød og tryg at ligge i, så skaber du også en genkendelig base for din baby, som kan tages med på tur eller andre steder i hjemmet. Således skal dit barn ikke forholde sig til flere eller nye sovepladser.

LÆS OGSÅ: ‘Babynest – hvad, hvorfor og hvornår?’»

3: Nakketræning

Når din baby skal til at træne dét at ligge på maven og træne nakken, er babynesten også er et must have. Placer dit barn på maven og med hovedet henhover kanten i modsat ende af snorene. På denne måde kan din baby træne i længere tid, førend han eller hun bliver træt.

4: Tryghed

Babynesten kan også simulere den tætte følelse fra moderens mave, hvilken skaber nærvær og tryghed for dit barn. Du kan tilpasse størrelsen med snorene og således skabe den optimale pasform.

LÆS OGSÅ: ‘Astrids anmeldelse af Done by Deer babynest’»

5: Puslepude

Babynesten kan bruges som puslepude, når I er væk fra hjemmet. Åben den op i bunden og fold den ud, så har du en blød puslepude, dit barn vil elske at ligge på. Hvis du skal bruge den som puslepude, er det dog en god idé at købe et ekstra lagen eller klæde af hygiejniske årsager.

6: Sikkerhed

Hvis du bruger babynesten i sofaen eller sengen, er du sikker på, at dit barn ikke falder ud over kanten.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af babynests’»

7: Rejseseng

En babynest er en smart, lille rejseseng, dit barn allerede kender hjemmefra. Babynest fylder ikke særlig meget og kan således nemt medbringes på ferie, weekendture eller andre udflugter.

8: Samsovning

Mange forældre ønsker at sove med deres barn i dobbeltsengen. Men dette kan også skabe en vis usikkerhed, for hvad nu hvis man kommer til at trille over barnet? Babynestens høje og bløde kanter skaber en “seng i sengen” og beskytter dermed din baby.