Autostol: Besafe iZi Comfort X3

Er dit barn ved at være for stor til babystolen, og leder du efter en autostol, der vender med køreretningen – så er Besafe iZi Comfort X3 det sikre valg.

Besafe autostol

Besafe iZi Comfort X3 autostol er for børn i alderen et til fire år, og  autostolen er godkendt til børn i vægtklassen 9 til 18 kg. Autostolen er sikker, nem at installere og betjene og fik topkarakter i ikke skadelige stoffer – fem af fem stjerner!

Tjek også Pixizoos andre gode autostole

Testvinder og brugervenlig!

I 2011 blev Besafe iZi Comfort X3 testvinder i en tysk autostolstest “Stiftung Warrentest 6/2011, og både FDM og Forbrugerrådet Tænk har givet autostolen rigtig gode karakter.

Se resultaterne her:

 

FDM’s testresultater: (max karakter er fem stjerner)

  • Sikkerhed (4 stjerner)
  • Brugervenlighed (4 stjerner)
  • Rengøring (4 stjerner)
  • Kemikalier (5 stjerner)

 

Forbrugerrådet Tænks testresultater: (Max karakter er meget god)

  • Sikkerhed (God)
  • Brugervenlighed (God)
  • Skadelige kemikalier (Meget god)
  • Sidekoalition (Meget god)
  • Frontalkoalition (Middel)

 

Kundeanmeldelse: Jeanette Søndergaard Lassen

En super lækker autostol, som er nem at montere og så er det lækkert med magneterne, der holder selerne ud til siden, mens man sætter barnet i stolen. Genial og ret simpel feature, som vi er meget glade for herhjemme.

 

Den brugervenlige stol kan justeres i fire forskellige positioner, og har en soveposition, hvis den mindste skal have en lur undervejs. Magneter i selestropperne gør det meget let at få dit barn ind og ud af bilen, og ventilation i rygstøtten er med til at sørge for, at dit barn ikke får det for varmt.

Barnet vender med kørerretning, hvilket gør, at man let kan tilse og få kontakt med sit barn fra forsæderne. Og barnet vil altid kunne se en voksen.

besafeAutostolens ergonomiske skal er fuldt foret med EPS, et energiabsorberende beskyttelse skum, der absorberer energien og reducerer belastningen på barnet i tilfælde af en kollision.

Det dybe sæde er også udstyret med SIP – Side Impact Protection, der giver ekstra sikring og beskytter dit barn i en evt. sidekollision.

Den justerbar 5-punktssele er med til at sikre en ordentlig pasform og er nem at betjene og justere. Sædet og spænderne er dejlig bløde og behagelige, som gør, at dit barn sidder dejlig trygt i sit sæde.

Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 40 grader.

 

LÆS OGSÅ ‘TOP 3 AUTOSTOLE’ »