Hvor skal jeg sende min vare hen, hvis jeg skal returnere?

Hvis du har modtaget en vare, som du desværre ikke ønsker alligevel, kan du sende din vare retur. Når du returnere en vare til Pixizoo, skal du melde returneringen her: https://www.pixizoo.dk/returnering

Vi kan kun behandle din returnering hvis du har meldt den, så det er vigtigt at gøre.

Når du har meldt returneringen via linket vil du modtage en mail hvori du oplyses om den adresse pakken skal sendes til. Du har også mulighed for at købe en returlabel til almindelige pakker igennem os, for blot 49kr.

Ved varer der er leveret direkte fra vores leverandør, eller på en palle skal du kontakte vores kundeservice angående returnering. Disse kan du ikke købe en returlabel for 49kr for at returnere. Kontakt kundeservice for prisen for returnering.

Når du sender en vare retur, er det vigtigt, at du sender den som en pakke. Du skal altid vedlægge den returseddel der fulgte med ved modtagelsen af din ordre. Du bedes sende pakken retur senest 3 uger efter du har meldt din returnering

Husk at få kvitteringen med trackingnummer for at du har sendt pakken med din vare retur – det er dit bevis for, at du har sendt pakken.

Pixizoo_butik_.png

Psst.. Vi har en fysisk butik

  • Man – fre: kl. 11 – 18 
  • r: kl. 10 – 16 
  • Agerøvej 25 8381 Tilst

.. og en webshop

  • Naturligvis har vi også vores webshop med mange kendte mærker og prisgaranti

Besøg vores webshop her

Hvad er Pixizoo Magasinet?

Artikler, tips, trends, konkurrencer og meget mere. Magasinet er fyldt med det hele.