Kan jeg returnere en vare i butikken?

Du kan returnere din vare i butikken i Tilst. Det gælder både for varer købt i butikken og på webshoppen. Varer købt i butikken, kan kun returneres i butikken.

En vare kan kun returneres, hvis den er ubrugt, i original emballage og stadig findes i vores sortiment, og du skal altid medbringe dit ordrenummer hvis du ønsker at returnere i butikken, som er købt på webshoppen. 

Vær også opmærksom på, at du ikke kan returnere en vare i butikken, der er sendt som direkte levering fra leverandøren. Er du i tvivl om din vare kan returneres i butikken, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice de kan hjælpe med svar på det.   

OBS! Du kan ikke ombytte en vare fra webshoppen til en anden vare eller version i butikken. 

Når du returnerer en vare fra webshoppen i butikken, tilbagebetales pengene ikke i butikken. Pengene tilbagebetales til købers kort, når webshoppen har fået besked fra butikken og behandlet returneringen.

Tilbagebetalingen til købers kort sker indenfor 14 hverdage. Vi forsøger altid, at gøre behandlingstiden så kort som muligt.

Hvis du ønsker at returnere din vare i butikken, skal du være opmærksom på, at butikken ligger i Tilst nær Aarhus.

Adressen til Pixizoo-butikken er følgende: Agerøvej 25, 8381 Tilst

Pixizoo_butikken_i_Tilst.png

Du kan altid returnere din vare købt på webshoppen, i den forbindelse kan du købe et returlabel igennem Pixizoo. Læs mere om hvordan du returnerer til webshoppen her.

Psst.. Vi har en fysisk butik

  • Man – fre: kl. 11 – 18 
  • r: kl. 10 – 16 
  • Agerøvej 25 8381 Tilst

.. og en webshop

  • Naturligvis har vi også vores webshop med mange kendte mærker og prisgaranti

Besøg vores webshop her

Hvad er Pixizoo Magasinet?

Artikler, tips, trends, konkurrencer og meget mere. Magasinet er fyldt med det hele.