Vilkår for ubegrænset returret

Den ubegrænset returret gælder alle varer, så længe:

1. Din vare er ubrugt

2. Din vare er i original emballage

3. Din vare stadig findes i vores sortiment

Det vil sige, hvis du f.eks. har købt et sikkerhedsgitter, som du ikke har fået pakket op, og vi stadig sælger det, er dit sikkerhedsgitter indbefattet af vores ubegrænset returret.

Vær specielt opmærksom på ved returnering af tøj: Hvis du ønsker at returnere tøj, skal det være i original emballage, varen må ikke have tegn på slid, pletter eller skader, eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer og røg. Derudover SKAL der være mærker på tøjet, da vi ellers ikke kan sælge varen til ny modtager. F.eks. skal sko i deres originale æske igen og tøj skal i deres originale emballage ved retur.

Ved returnering af varer købt på kampagne 3 for 2 vær da opmærksom

Når du køber varer på kampagne 3 for 2, får du værdien af den billigste trukket fra ved kassen. På din faktura vil denne værdi være trukket fra som en procentvis rabat på hver enkelt produkt i 3 for 2 kampagnen. Hvis du returnerer et produkt som er købt på kampagne 3 for 2, ophører rabatvilkårene. Tilbagebetaling for det eller de returnerede produkter vil derfor være originalprisen fratrukket den procentvise besparelse der står på din faktura.  

OBS! Den ubegrænset returret gælder IKKE på reklamationserstatninger. 

Læs mere om hvordan du returnerer.

Har du købt din vare i Pixizoo Butik kan du kontakt dem enten via mail: [email protected] eller telefon 88887415, de sidder klar alle hverdage fra 10-18

Returnerer du én eller flere varer hvor ordren er betalt med bonuskroner eller gavekort, vil tilbagebetalingen ske med alle de benyttede bonuskroner/gavekort, uanset hvor mange varer fra ordren der returneres. Dvs. bonuskronerne/gavekortet deles ikke ud på de enkelte varer, der er på den oprindelige ordre. Dækker bonuskronerne/gavekortet ikke det fulde beløb der skal refunderes, vil differencen blive refunderet til betalingskortet der blev benyttet ved bestilling.