Gravid? Vi har samlet 8 sjove måder at fortælle det på

Er du lige blevet gravid, og har du stadig ikke fortalt det til nogen? Har du tænkt over hvordan du vil fortælle den intetanende far, veninderne, forældrene, kollegaerne eller nogle helt andre den glædelig nyhed? Vi hos Pixizoo Magasin har samlet inspiration til hvordan, du kan fortælle den glædelig nyhed på en sjov og kreativ måde.

Jeg har brød i ovnen

Flet sætningen ”Jeg har brød i ovnen” ind i snakken så ofte som muligtBrød-i-ovnen-tricket er et gammelt trick, som er flittigt brugt til at fortælle om familieforøgelsen. Det gælder i sin enkelhed om at servere (bogstavelig talt) nyheden med nybagt brød. Inviter familien forbi og prøv at flet sætningen ”Jeg har brød i ovnen” ind i snakken så ofte som muligt, indtil de til sidst har forstået dit hint. Du kan også anvende tricket i billedeform med et billede af brød ledsaget af teksten: ”Forvarm ovnen til 40 uger. Stil brødet ind. Sæt timeren til 15. december”. Hvis du venter tvillinger skal der naturligvis 2 brød i ovnen.

LÆS OGSÅ: ‘10 MYTER OM DIN GRAVIDITET’»

Invitation til 0 års fødselsdag

Du kan også benytte dig af at lave et fødselsdagskort og udfylde den som om, det er babyen der inviterer til fødselsdag. Kortet kunne eksempelvis lyde således:

Kære Mormor
Jeg vil gerne invitere dig til min fødselsdag d.______ (indsæt terminsdato)

Tidpunktet ved jeg ikke helt endnu, måske jeg er morgenmenneske, men det kan også blive sent.

Adresse: ___________ (indsæt sygehuset du skal føde på)

Mange hilsner mig….

P.s. jeg glæder mig til at møde jer 🙂

For den erfarende

billede af de mest oplagte cravingHvis du har født flere børn, kan det også være en sjov idé at tage et billede af de mest oplagte cravings, som du har spist igennem dine andre graviditeter. Billedet kan du ligge i din mands madkasse, lomme eller på puden og skrive noget a la: “Så er den sgu gal igen ;)”… Mon ikke han hurtigt fatter hentydningen, hehe 😉

 

LÆS OGSÅ JUBII, VI SKAL HAVE EN LILLESØSTER’ »

Skriv det på T-shirts

Der er også mange, som benytter sig af at skrive den glædelig nyhed på T-shirts. Hvis i har et barn i forvejen kunne i evt. lave en T-shirt hvorpå der står ”Jeg skal være storsøster/storbror” og så lade barnet have det på til næste familiefest… Så må i se hvor længe der går, før familien ser jeres lille hentydning.

Der er også andre, som vælger at sende T-shirts ud hvor der står: Du skal være….(farmor, morfar, faster, moster osv.) og så vente på at telefonen bliver kimet ned. Mon ikke dine forældre nok skal være hurtige på tasterne og ønske jer tillykke.

Lav dine egne T-shirts med den glædelig nyhed

En to tre SMIL!

En to tre smil går i sin enkelthed ud på at samle hele familien til et familiebillede. Når alle står klar til at få taget billedet, så skal din mand udbryde ”Maja er gravid”. I samme øjeblik skal kameramanden holde knappen inde på kammeraet, og så kan jeg love dig for, at du får en sjov billedeserie med din families reaktion. Man kan hurtigt se hvem der reagerer hurtigst på den glædelige nyhed, og det kan man altså få nogle skønne billeder ud af.

Brug spejlet som budsender

"Tillykke skat! Du skal være far"Ved hjælp af et dugget spejl kan du på en sød og kær måde fortælle din kæreste eller mand at i venter jer en lille ny. Hvis du en morgen er alene hjemme, og har været i bad, så skriv en sød besked på det duggede spejl. Det kunne evt. være noget a la ”Tillykke skat! Du skal være far”. Næste gang din kæreste kommer ind på badeværelset og tager et bad, så vil den søde besked komme frem igen når det dugger. Det er sødt, ikke? 😀

 

LÆS OGSÅ: ‘NÅR DEN ‘SØDE’ VENTETID ER LANG’»

Indkøbstur med overraskelse

En sjov og enkel måde at fortælle den vordende far, at han skal være far på, er ved at sende ham i supermarkedet med en indkøbsseddel. Lige inden han går ud af døren så fold sedlen sammen og giv ham den, så han først får læst sedlen, når han står nede i supermarkedet med en kurv i hånden.

På indkøbssedlen har du skrevet en række varer, hvorpå ordet baby indgår, f.eks. babymajs, babyspinat, babyagurker og til sidst baby efterfulgt af jeres efternavne.  Jeg kan love dig for, at han nok får travlt med at komme hjem igen 😉

En idé til dem som ikke er førstegangsforældre, er at lave en indkøbsseddel med alle de madvaner, som du har haft lyst til i de forrige graviditeter. Mon ikke han hurtigt kan ligge to og to sammen 😉

Indkøbsseddel med glædelig overraskelse

Sig det med billeder

Der er mange der benytter sig af, at fortælle nyheden ved hjælp af billeder og vi har samlet nogle af de meste kreative, sjove og sødeste billeder lige her.

Fortæl at du er gravid med billeder