Guide: Find den bedste bæresele til dig og dit barn

En god bæresele giver frihed til dig, som forældre, til at have din baby med på maven mens du ordner de fleste gøremål, hvilket kan give en bedre og mere glidende hverdag. I denne artikel giver vi dig nogle bud på de bedste bæreseler fra det populære mærke Líllébaby, der er en bestseller hos os på Pixizoo. 

Líllébaby har med hårdt arbejde, og et dedikeret fokus på bæreseler, arbejdet sig op i mod at blive et af de bedste mærker på markedet. Med oprindelse i Norge har Líllébaby en stærk forankring i skandinaven. Dette tydeligt ses i deres stilfulde design og solide kvalitet.

Den første bæresele vi skal kigge på er Serenity All Seasons. Denne sele kan bruges fra dit barn er nyfødt op til 20 kilo, hvilket gør den særdeles langtidsholdbar. Med seks forskellige positioner kan denne bæresele indstilles næsten, som du har lyst til. Så er du sikker på, at både du og baby er tilpas. Man kan vælge at bære barnet indadvendt, eller fremad, på hoften eller bruge selen på ryggen.

Bæreselen er særdeles praktisk med store lommer, så du har alt, hvad du skal bruge ved hånden. Hvis det skulle være en varm dag, så kan du åbne lynlåsen på barnets ryg og få udluftning til den lille.

Det er dog ikke kun baby, der er særdeles tilpas i denne bæresele, far eller mor bliver også forkælet med ekstra lændstøtte. Dette kan være en stor hjælp, når den lille er blevet lidt større.

Serenity All Seasons fås i både blå og grå til en værdi af 1.195 kr. 

Den næste bæresele er Complete All Seasons, der ligeledes kan bruges til spædbørn op til 20 kilo. Med denne bæresele er det ikke nødvendigt med en spædbarnsindsats. Imens dit barn er spæd, skal det sidde foran, og drejes ind mod forælderen når han eller hun sover.

Denne bæresele kommer med en aftagelig solskærm, hvilket er utroligt praktisk om sommeren, så skal du ikke bekymre dig om solens stråler. Ligeledes er der fuld nakkestøtte til den lille, så den altid ligger behageligt. Denne bæresele kan bæres med skulderstropper som en rygsæk eller krydse dem. Denne model har ligeledes lændebeskyttelse og taljebælte, som hjælper med at aflaste belastningen på ryg og skuldre.

Líllébaby Complete All Seasons fås i blå og sort til en værdi af 1.295 kr. 

Den sidste bæresele fra Líllébaby er rent faktisk en bæreslynge, der passer perfekt til nyfødte – en Líllébaby dragonfly wrap. Denne bæreslynge støtter så barnet bæres mere ergonomisk end en normal bæresele. En bæreslynge giver også bedre kropskontakt mellem forældre og barn, hvilket kan give barnet mere tryghed.

Denne bæreslynge er lavet i et lækkert naturligt, blødt og kemikaliefrit bomuldsmateriale, som har den fordel, at man kan ånde i. Det hjælper også med at transportere fugten væk. Derfor er en bæreslynge, som denne oplagt til at bruge om sommeren.

Bæreslyngen er produceret i en universal pasform og passer derfor de fleste kroptyper. Denne model kan bruges fra spædbarn op til 13 kilo, hvilket naturligvis giver en kortere levetid.

Líllébaby dragonfly wrap bæresele fås i sort og grøn til en værdi af 795 kr. 

Du kan se resten af Líllébabys sortiment herHvis du har brug for mere hjælp til, hvilken bæresele, du skal vælge, så kontakt vores kundeservice på 88 88 74 15 også hjælper vi dig i mål.