Hjemmelavede knækbrød

Sprødt og godt – med masser af frø og kerner

Disse knækbrød er en sikker vinder. De er nemme at lave og smager godt. De er gode som de er til en lille hurtig snack, både med og uden pålæg. De er også hit i madpakken som en lille hapser.

Til knækbrød skal du bruge:

  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 dl. sesamfrø
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. chiafrø
  • 3 dl. mel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,5 dl. olivenolie
  • 3 dl. vand

 

Sådan tilbereder du knækbrødet:

Bland alle ingredienser sammen. Kom bagepapir på en bageplade og fordel massen. Skær firkantede stykker med en kniv eller en pizzaskærer.

 

Bages ved 180° i 15 minutter.

 

Velbekomme 🙂