Inspiration til indretning af børneværelset: Linea by Leander

Selvom en baby ikke vejer mere end 3-4 kg i starten, fylder de alligevel overraskende meget. Der skal gøres plads til puslebord, babyseng, legetøj, barnevogn osv. i det kommende børneværelse.

Men netop børneværelset er én af de ting, mange vordende forældre (nok især mødre) glæder sig til at give sig i kast med: Hvordan skal børneværelset indrettes? Hvilken stil skal der vælges? Hvilke møbler skal man vælge? Skal der males motiver på væggene eller bruge wall-stickers? Ja, i vores verden i dag, hvor børneværelset også skal være Instagram og Pinterest venligt, kan dette være store beslutninger at træffe. For hvordan kombinerer man et funktionelt møbel til baby med sin egen indretningsstil?

 

Linea by Leander indretning

 

Heldigvis har det danske mærke Leander en løsning på denne problemstilling, der både er funktionelt, moderne og stilsikkert! I dette indlæg kan du finde inspiration til, hvordan du kan bruge Leanders Linea-serie i en moderne og stilsikker indretning.

Linea by Leander® til din indretning

Siden Stig Leander startede med at designe og producere børnemøbler i 1998, har mærket “Leander” været synonym med kvalitet, lækre materialer og skandinavisk design. Og med Linea-serien er denne filosofi kun blevet endnu stærkere: møblerne i Linea-serien er designet med udgangspunkt i 1960’erne og traditionerne i dansk møbel designhistorie, hvorfor det æstetiske design, innovation og funktionalitet er nogle af de primære omdrejningspunkter.

GÅ TIL: ‘Se vores udvalg af de flotte Linea møbler fra Leander’»

Møblerne favner det smukke i et godt og solidt håndværk, mens det opfylder alle dine behov for unikke funktioner og alsidighed. Serien består af en babyseng, puslebord og kommode, der alle er skræddersyet til at gøre livet som forældre lettere. De er alle fremstillet af massivt egetræ, så der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design.

Babyseng fra Linea by Leander

linea by leander babyseng

En baby tilbringer i gennemsnit 18 timer om dagen i sin seng i løbet af det første leveår. Det betyder, at udover dig, bliver sengen alt de kender til. Når du skal vælge en babyseng, skal den derfor være både komfortabel og sikker. Men samtidig ønsker man ikke en seng, barnet vokser ud af sengen i løbet af ingen tid.

Leanders Linea babyseng er netop udviklet med fokus på design, funktionalitet og brugbarhed! Faktisk er det lidt forkert at kalde det en “babyseng”, for dette møbel er så meget mere end bare det: babyseng, tremmeseng og sofa!

Linea sengen vokser nemlig med dit barn og kan tilpasses dit barns behov. Eksempelvis kan du sænke eller hæve babysengens bund, fjerne tremmesiden og forvandle den til en smart sofa, der vil passe perfekt ind både i stuen og på teenageværelset.

Derudover kan du med himmelpinden og sengehimlen gøre babysengen endnu mere hyggelig og personlig med fine tekstiler. Mon ikke dit barn vil elske at bruge senge-himmelen som hule?

Sengen er endda lige kommet i hvid også, hvis man ikke er så god til træ-looket.

Se eksempelvis lige de fine billeder herunder:

linea by leander indretning  linea by leander indretning

linea by leander indretning  Linea by leander seng

 

Sofahynderne og betrækket i de mange forskellige farver kan tilkøbes. På den måde kan du altid ændre sofaens design, så den passer til tidens indretningsstil. Smart ikke?

Hvad med puslepladsen?

Men de andre møbler fra Linea by Leander-serien må absolut ikke forglemmes!

leander-20-03-2016112014Når du har en baby, skifter du bleer flere gange dagligt, hvorfor et puslebord er et essentielt møbel. Et puslebord skal gerne være en tryg og hyggelig base for både baby og voksne.  Og det må man sige, Linea puslebordet er.

Her får du nemlig et puslebord, hvor design og æstetik går hånd i hånd – uden at gå på kompromis med dit barns sikkerhed! Puslebordet er nemlig udstyret med sikre kanter og høje sider, så dit barn ikke kan rulle ud over kanten, men ligger trygt.

Mon ikke alle forældre har prøvet, at få lagt baby på puslebordet, bleen er taget af og så opdager man, at man ikke har fået alt puslegrejet med? Så er det op på armen, for sådan en lille størrelse kan jo ikke ligge uden opsyn. De to hylder under puslepladsen har plads til alt fra bleer og håndklæder til cremer og ekstra tøj, så du kan opbevare alle de ting, du har brug for.

Derudover har Linea puslebordet endnu en fantastisk funktion: det kan højdejusteres! Det betyder, at du er fri for at få ondt i ryggen, når du skal skifte bleer, vaske og pludre med dit barn.

Og hvis en enkelt tissestråle eller to skulle undslippe bleen, er Linea puslebordet fremstillet i massivt egetræ og overfladebehandlet med en slidstræk lak, så du kan bare tørre det af med en opvredet klud.

Sidst men ikke mindst: opbevaringen!

leander-20-03-2016111888En tredje og sidste essentiel del af din indretning er opbevaring. Det kan næsten være svært at forestille den mængde af ting og sager, sådan nogle små mennesker akkumulerer af ting og sager.

Og vi kan vist alle blive enige om, at klædeskabe og kommoder ikke er de kønneste møbler, ikke? Dette har Leander også forsøgt at gå op med med deres Linea-kommode. Kommoden har med de bløde linjer og smukke træk et tidløst nordisk design, der vil pynte på ethvert værelse.

Og så er kommoden designet med små nysgerrige hænder i baghovedet. De tre skuffer har nemlig soft-luk, så skufferne “roligt” lukker.

Ikke nok med at have godt med opbevaringsplads, så har Leander også taget tidens skiftende modetendenser med i deres design: du kan nemlig ændre kommodens udtryk og karakter ved af udskifte grebene.

Grebene findes både i filt og læder i mange forskellige farver, så du har en kommode, der passer til netop dit hjem og din stil.

 

Er du blevet nysgerrig på Leanders andre møbler og tekstiler? Så besøg Leanders hjemmeside her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Leander.