Julestemning med perleplader

Juletiden nærmer sig, og dertil hører hygge med. Hygge kan være mange ting, men når man er en børnefamilie, er det noget med at have tid og ro til at være sammen, og nyde hinandens selskab. Kvalitetstiden med jeres børn i december er det lille hyggelige fristed I har sammen, i hverdagens travlhed midt imellem julegaveræs, ulvetimerne i hverdagene, og de mørke travle morgener.

Hyggelige og kreative perlemønstre

De kreative aktiviteter har i mange år været højt prioriteret hjemme hos danske børnefamilier. Det er en fantastisk mulighed for børnene at udvikle sig og udfolde sig – både motorisk og kreativt. Samtidig er det smadderhyggeligt, og fantastisk for jeres børn, at lave deres  egne små  mesterværker!

Julen er en oplagt mulighed for at lave en masse hyggelige aktiviteter med jeres børn. Det kan være alt lige fra at lægge perler på perleplader og lave flotte motiver, til at bage pebernødder eller lave julekonfekt. En dejlig måde at bruge tid med hinanden på i hjemmets rammer.
En fantastisk aktivitet for jeres børn er at sidde med de små, eller store multifarvede perler, og lave mønstre på en perleplade lige efter fantasi og lyst.

Få mere inspiration til dine julemønstre på Anja Takacs blog: anjatakacs eller instagram profil: anja_takacs

 

Hjemmelavede julegaver og julepynt

At sidde med perleplader er en hyggelig og nærværende stund, og for dig som forælder kan det være lige så sjovt og ikke mindst afstressende at sidde med noget kreativt, og tilbringe tid med dine børn. Mulighederne er mange, når det er juletid og man kan lave alt lige fra juletræer, til røde julehjerter til nissemænd.

De færdige perlemotiver kan bruges som pynt rundt omkring i jeres hjem, og endda være pynt på jeres juletræ i år. En hyggelig måde at sætte et personligt præg på julen. Der kan fx laves

  • små hvide snefnug som kan klistre på vinduerne
  • Julehjerter som kan hænges på juletræet eller på en lys kæde
  • En flot julekrans
  • Små jule motiver som man kan klistre på julekort til familien/ til-fra-kort til julegaverne
For mere inspiration se “Rebecca’s perleunivers” på facebook

 

Måske skal der ovenikøbet laves hyggelige hjemmelavede julegaver i år? Vi har et stort udvalg af perleplader til lige netop jeres kreative familiehygge, og leg med perler er en tidløs aktivitet, som kan gøres året rundt.
For inspiration til perlemønstre kan der med fordel bruges apps til inspiration, bøger på biblioteket eller et klik på google.

Så på med hyggesokkerne, sæt julemusikken på, og en varm kop kakao ved hånden– og god fornøjelse!