Kender du hudplejeprodukterne fra Milk & Co.?

Kender du udtrykket “blød som en barnenumse”? blød som en barnenumse

Der er en grund til, at man bruger ordsproget om ting, der er lækre bløde, at man ikke kan lade være med at røre ved det.

Huden på en baby føles nemlig så utrolig blød og fin, og hovedreglen er at gøre mindst muligt ved den. Faktisk kan man med visse produkter gøre mere skade end gavn: der er nemlig rigtig mange (både børn og voksne), der får allergi på grund af parfume, kemiske stoffer eller konservieringsmidler i cremer og andre skønhedsprodukter.

Lækre produkter med naturlige ingredienser

Et rigtig godt bud på produkter, der er enkle og skånsomme for barnets hud, er fra det australske mærke, Milk & Co.

Firmaet blev startet af den tidligere OL guldvinder i svømning, Michael Klim, og hans eks-kone, den Balinesiske prinsesse og tidligere topmodel, Lindy Klim. Milk & Co. udvikler hudplejeprodukter til hele familien. Michael og Lindy Klim udviklede produkterne ud fra deres egen erfaring som forældre, hvad man har brug for og de tanker, man som forældre har, om produkter til børnene.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af produkter fra Milk & Co.’»

I Danmark er det særligt produkterne til baby og småbørn, der er slået igennem – og med god grund. Produkterne er nemlig fremstillet på op mod 95% naturlige og plejende ingredienser. Filosofien bag produkterne er, at der hellere skal bruges få men gode ingredienser, fremfor mange unødvendige ingredienser, som kan have en irriterende og ligefrem skadende effekt på huden.

Milk & Co. er derfor simpel men effektiv pleje til de kære små.

Milk & Co. hos Pixizoo

milk and co baby pixizoo

Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af alt fra solcreme og shampoo til massageolie og room sprays.

Til badeværelset og badetid

 

Baby Bathtime Wash:

Nighty Night Room Spray

Shampoo & balsam

Snotty Grotty Room Spray

Balsam Spray

Moisturising Cream

Sleepy Bubs Massage Olie

Solcreme

Stinky Winky Room Spray

Spotty Tots Creme