Kender du Matty puslepude fra Leander?

Når man bliver forældre første gang, er der rigtig mange ting, der kan være overraskende og overvældende. Selvom man godt ved, at mængden af sammenhængende timers søvn kan tælles på én hånd, kommer det alligevel bag på en.

En anden ting, der overrasker mange, er mængden af lortebleer og tisbleer, sådan et lillebitte menneske kan producere! Ligesom bleen er sat godt på og bodyen i gang er blevet knappet, får den kære baby et sært ”anstrengt” udtryk i ansigtet, og så kan man starte forfra.

Faktisk skal en nyfødt baby have skiftet ble 6-10 gange i døgnet. Og hvis dit barn bruger ble indtil 3-års alderen, så er det pludselig mange (MANGE!) bleer, der skal skiftes. Ja, faktisk mellem 6500 og knap 11.000. Derfor giver det også rigtig god mening, at få indrettet en rigtig god og hyggelig pusleplads, hvor også hygiejne og komfort er i fokus.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af puslehynder’»

En puslehynde med stor funktionalitet

Når det kommer til valget af puslepude, fokuserer mange på det æstetiske, og hvorvidt den passer i indretningen eller ej. Rigtig mange glemmer derfor at tænke over puslepudens funktionalitet.

Men hvilken puslepude skal man vælge, så den er behagelig for baby at ligge på, hygiejnisk at bruge og samtidig ikke hæslig at kigge på? Her er Leanders ”Matty” et rigtig godt bud!

Med Matty har Leander nemlig udfordret den ”traditionelle” puslepude med en super alsidig og funktionel alt-i-en puslehynde, der er designet til en hverdag med børn!

GÅ TIL: ‘Se de fine Matty puslepuder fra Leander’»

Hvordan adskiller Matty sig fra andre puslepuder?

Leander matty puslepudeDet er faktisk ikke kun én ting, der gør Leanders puslepude til noget særligt, men adskillige faktorer: hygiejne, materiale og form.

Én af de største fordele ved Matty i forhold til andre puslepuder er dens materiale.

I modsætning til den traditionelle puslehynde i skum med stofbetræk (du ved, den hvor betrækket skal vaskes og have behandling med pletfjerner lidt for ofte), er Matty fremstillet i et formstøbt skummateriale i PUR.

PUR (eller polyurethan) er et blødt og behageligt materiale, der desuden er fleksibelt og meget slidstærkt. Puslepuden er formstøbt og giver sig let og behageligt, når man trykker på den. Det betyder, at den er komfortabel for dit barn at ligge på.

LÆS OGSÅ: ‘Idas anmeldelse af Matty puslepuden fra Leander’»

Vi kan vist hurtige blive enige om, at det ikke altid er muligt at holde puslepuden fri for “pletter” i alverdens udgaver. Men med PUR-materialet er du fri for at bekymre dig om disse ting. Den er nemlig vandtæt og pletafvisende, så den nemt kan tørres af med en fugtig klud. Du er derfor fri for at tage betræk af og vaske det. Faktisk behøver du hverken bruge stofbleer eller andet betræk

Derudover er overfladen vandtæt, så ingen væsker kan trænge ned i puden.

Hvad skal man ellers vide?

matty puslehynde fra leander i brugFaktisk kan puslepuden bruges på alle jævne og glatte overflader, da dens 4 silikone fødder under bunden gør den stabil og holder den sikkert på plads.

Samtidig sikrer du, at der kan cirkulere luft under puden, hvis den står på en fugtig overflade, eksempelvis i et varm badeværelse.

Puslepuden vejer 2,9 kg, hvilket er lidt mere end en traditionel puslepude. Dog kan du være sikker på, at den bliver, hvor den skal – også hvis du har et meget livligt barn.

Puslepudens sider er ydermere relativt høje, hvilket gør det sværere for baby at trille ud over kanten på puden.

Matty puslepuden fra Leander fås i 4 forskellige farver, så der er både er til dem der elsker de neutrale farve og til dem, der gerne vil have lidt farver i hverdagen.

Er du blevet nysgerrig på Leanders andre møbler og tekstiler? Så besøg Leanders hjemmeside her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Leander.