Konfidence blebadebukser – den perfekte makker til babysvømning

Babysvømning er en populær aktivitet mange forældre dyrker med deres nyfødte børn, og med god grund! Selvom man skulle tro at svømning er nøgleordet her, handler det i stor grad også om samværet mellem dig og den lille baby. Babysvømning er en helt fantastisk oplevelse for både forældre og børn. 

Når I er sammen lige der i vandoverfladen, har I fuldt fokus på hinanden og I kan pludre og have en dejlig tæthed. Men med babysvømning kommer der også nogle udfordringer – babyer har ingen kontrol over hvornår der kommer noget i bleen. Det er én af grundene til, at et par Konfidence badebukser er den perfekte makker til leg i vandet. I vandet kan der nemt ske uheld, og med et par blebadebukser er du sikret mod at det ikke skal sætte en stopper for jeres hyggelige oplevelse med barnet. Badebukserne fra Konfidence er 3-lags, og har samtidig også et anti-lækage plastindlæg som giver ekstra god beskyttelse. Således sikre du at der ikke sker uheld. Konfidence badebukserne er godkendt til brug i svømmehal og er derfor et godt valg af badebuks til babysvømning. På Pixizoo shoppen kan du se vores store udvalg af badebukserne fra Konfidence.

Blebadebukserne som giver mulighed for fuld bevægelse

Udover at skabe et skønt samspil mellem dig og barnet, er der også mange andre fordele ved babysvømning. En af disse er at I via leg fremmer barnets motorik. I og med barnet er mere frit i vandet og ikke har så meget tøj på, er bevægelsesfriheden langt større. Faktisk er blebadebukserne til babyer fra Konfidence nogle af de badebukser som har den største frihed for bevægelse for de små, netop fordi barnet ikke behøver en ble indenunder blebadebukserne. Hver enkelt model er tilpasset således at barnet føler sig godt tilpas når de er iført badebukserne. Ungerne skal kun tænke på at hygge sig, plaske rundt i vandet og have det sjovt sammen med jer. Konfidence har et stort udvalg af både blebadebukser til drenge og til piger, så I kan få det helt rette par!

Dit barn er den fødte svømmer

Vidste du at dit barn var en svømmer, allerede inden det blev født? Det eneste de har oplevet inden fødslen er sin mors trygge mave, som er fyldt med varmt vand. Derfor er det ofte en fantastisk oplevelse igen at være omslutte af dejligt varmt vand for din lille guldklump. Dog kan turen i svømmehallen være overvældende for barnet af mange andre grunde, end det varme vand. 

Svømmeturen starter allerede derhjemme, så husk at have god tid når I skal ud af døren. Hvis I skal skynde jer og der opstår en stresset stemning, kan barnet straks mærke det og føler sig utryg. Når I ankommer i omklædningen, så sørg også for at have god tid til at hygge jer med det. Et barn bliver hurtigt bombarderet med indtryk i svømmehallen, med nye dufte og lyde. Vær derfor nærværende for dit barn, så det føler sig trygt og nemmere kan møde alt det nye. I vandet er det vigtigt du er opmærksom på barnets signaler. Nogle kaster sig ud i det, imens andre er tøvende og lige skal vænne sig til det. I kan med fordel øve jer derhjemme i et babybadekar, hvis barnet har svært ved at vænne sig til det varme vand. Husk også det er okay at stoppe op under babysvømningen, hvis din lille trold føler sig usikker og begynder at græde. Vær der for dem, så de føler stort nærvær og stor tryghed. Du kan tage sutten med til babysvømning, som også kan give ekstra tryghed. Stop mens legen er god, typisk er ti til tyve minutter mere end rigeligt for den lille. Selvom ti minutter er kort tid for dig, er det altid bedre at stoppe mens legen er god, så din guldklump forbinder svømningen med en god følelse.

– Rigtig god tur i svømmehallen, og husk lige at pakke et par Konfidence badebukser i svømmetasken!