Leg og læring med Plus Plus

Kreative aktiviteter er fantastiske for børn at sidde med! Det er både sjovt og lærerigt, og samtidig sundt for dit barns udvikling. Det giver dit barn mulighed for at udfolde deres kreativitet og fantasi, og samtidig udvikle deres finmotoriske evner.
Er vejret gråt og trist? Skal ungerne sidde med noget sjovt, og underholdende? Med vinterferien lige om hjørnet, så kunne Plus Plus være en oplagt aktivitet at hive frem. Vi har en stor kategori med masser af forskellige varianter af Plus Plus lige her.

                        

Plus Plus – jeres nye kreative legetøj

Er I allerede glade for leg med for eksempel Lego, perler og puslespil derhjemme – så vil Plus Plus med garanti også være et hit hjemme hos jer!
Plus Plus er en dansk ejet virksomhed, som producerer de små og store plus-formede brikker der kan bruges til at konstruere næsten alt!

Man kan bygge alt lige fra flade motiver til 3D figurer, og endda bruge dem som puslespil.
Kun fantasien sætter grænser! Det er en oplagt mulighed for jer som familie at bruge kvalitetstid mens I bygger, og er kreative. Mens I bygger og samler, kan I for eksempel snakke om alle de forskellige farver.

Kreativ leg for de mindste

Plus Plus kommer i forskellige størrelser, og alt efter dit barns alder, så findes der helt sikkert lige en størrelse
der passer til dit barn.

De helt store brikker, Plus Plus Big, er perfekte til de yngste børn, da de er nemme at styre og gribe fat om.
De er en fantastisk måde at introducere dit barn til Plus Plus på. Det vil helt sikkert være sjovt for dit barn at sidde og klikke de forskellige farvede plusser sammen og se et mønster blive dannet.

 

Plus Plus mini til de ældre børn

Plus Plus mini er til de lidt ældre børn, og brikkerne er meget små, så det kræver en del koncentration og finmotorik for at samle og bygge med disse slags brikker. Mens dit barn leger kan det være med til at træne dit barns koncentration og tålmodighed, og er oplagt hvis dit barn enten er skolebarn eller snart skal starte i skole.

Der kan være et helt tema som dit barn elsker, og der findes et hav af muligheder med Plus Plus! Der fås nemlig bokse med tema sæt som man kan bygge efter.
Måske skal I sammen bygge en ridderborg, en savanne med farlige dyr til, piratskibe, seje robotter, eller et prinsesse univers!

  

Inspiration og guides

Eksempel på puslespil motiv
Eksempel på puslespil motiv

Har I anskaffet jer en masse Plus Plus brikker, og har dit barn lidt svært ved at finde ideer til hvad der skal bygges og laves? Så findes der en masse instruktionsbilleder og inspiration til både puslespil og kreationer som I kan downloade og printe ud, eller have liggende fremme på iPaden, og bygge efter. Se meget mere lige her.