Fuld fart frem på to hjul!

Løbecykel
En sej løbecykel kan bruges længe og er bl.a. med til at styrke barnets balance. PR-foto: WishBone

Vil selv! Kan selv! Det er meget muligt. Men lad os være ærlige, det er en lille smule irriterende når tumlingen rammer alderen, hvor trangen til selvstændighed er enorm, mens finmotorikken stadig er direkte ustabil. Løsning? Dyrk udelivet på to hjul!

Udendørs er der plads til at tumlingen kan vælte rundt, bevæge sig på egen hånd og dyrke sin selvstændighed uden, at du konstant skal være inden for rækkevidde. En konkret ide til en udendørsaktivitet er løbecyklen. Når der sættes fuld fart på løbecyklen med små, padlende ben styrker barnet sin selvstændighedsfølelse og får oplevelsen af at kunne helt selv – allerede fra 1,5 års alderen.

LÆS OGSÅ ‘LEGETØJ SKAL LEGES MED’ »

Med en løbecykel har tumlingen kun brug for en meget lav grad af assistance. Du kan nøjes med at heppe og huje som var det slutningen på en bjergetape!

Løbecykel fra Krea
Løbecykler kan bruges allerede fra 1,5 års alderen. Den lille fine løbecykel fra Krea er god til begynderen, da sædet er meget lavt og de helt flade hjul er nemmere at balancere. Find den på Pixizoo. PR-foto: Maki

Nu lyder det måske som om, at det er ”easy peasy” for enhver at mestre løbecykel-kunsten. Men, sagen er faktisk, at det er motorisk udfordrende for de fleste mindre børn at koordinere arme og ben samtidigt med, at de skal styre kværnen uden om diverse forhindringer. Børn lærer heldigvis let og gevinsten er, at tumlingen træner sin balance, koordinationsevne, får frisk luft og brænder en masse energi af. – What’s not to like?

Grib derfor dit kaffefyldte ”to-go-krus” og lad tumlingen drøne i forvejen med alt sin nyvundne selvstændighed!

SE PIXIZOOS UDVALG AF FINE LØBECYKLER LIGE HER »