Nem babymos med squash

Squash er en ideel grøntsag til babymad grundet dens bløde og delikate konsistens.

2017-02-02_1443
Billede er lånt fra Little Mashies

Squash indeholder meget vand og fiber og indeholder kun en smule naturlig sukker.

Du kan skære squashen ud i længere og længere stykker i takt med at dit barn bliver ældre og mere vant til at spise fast føde. Til større børn kan du bruge en frugtskræller og lave squash-pasta.

For at lave squash babymos skal du bruge:

300 gram squash skåret i tern (ca. 2 store squash)

Fremgangsmåde:

Start med at skære squashen ud i mindre stykker. Damp squashstykkerne i 7 minutter i en dampindsats eller brug en Béaba Baby Cook.

Mos eller blend de dampede squash stykker i en foodprocesser eller blender.

Tilsæt en smule modermælk eller modermælkserstatning for at få den rigtige konsistens og tykkelse på babymaden. Du kan med fordel lave en lidt større portion, så du kan køle eller fryse mosen ned.

Vil du have flere opskrifter på babymos?

Vupti, så har du lækker og sund babymad til dit barn. Hvis du vil have inspiration til flere gode og nemme opskrifter på babymad, så kan du finde mange flere opskrifter i vores opskriftskatalog.