PixiMødrene: Endnu et veloverstet besøg på Skejby (Mette L)

Mærker ikke den aktivitet der skal være

piximødrene mette l I dag er jeg 31+6.

Jeg har i dag været til en ekstra tryghedsscanning, da jeg som tidligere skrevet ikke mærker så meget til lillesøster i maven.

Det var min jordemoder, der havde henvist mig til en ekstra scanning. Når jeg ikke selv mærker så meget aktivitet, er det rart at der bliver fulgt op.

Men lillesøster lå fint og bevægede sig og havde en fest. Det er meget mærkeligt at kunne se på skærmen, at der er fuld aktivitet, når jeg ikke selv mærker dette. Men hvor var det dejligt at alt så fint ud.

Hun blev skønnet til at veje ca. 2 kg. Så det var en dejlig oplevelse.  Ja, indtil videre er det stadig bare “lillesøster”, da vi stadig ikke er enige om navnet.

Imorgen venter næste lægebesøg. Det bliver spændende at høre, hvad han har at sige.

Sygemeldt 

Jeg er i starten af december blevet fuldtidssygemeldt fra mit arbejde. Det var noget, jeg var meget ked af. Jeg ville gerne have holdt ud lidt endnu. Men kroppen sagde fra på flere punkter. Jeg var meget berørt af at skulle væk fra arbejdet.

Men efter jeg er kommet hjem og gå, kan jeg mærke, min krop har det meget bedre, og det er det vigtigste lige nu. Jeg må tænke på, hvad der er bedst for mig og for lillesøster. Så nu nyder jeg tiden hjemme og kan slappe af, når jeg har brug for dette. Det er rart, kan jeg mærke. Men jeg savner mine kollegaer og jobbet. Men lige pt er der jo andet der fylder og er vigtigt.

Julen 2016

piximødrene mette l I morgen får min mand juleferie, og det bliver bare så dejligt.

Vi har fået vores fæld-selv juletræ ind, og det er fint pyntet. Vores datter Marie Ocilie på 2 år synes det er så fedt med juletræ. Julen er bare meget sjovere med børn i huset.

Jeg har selv de mest fantastiske minder fra julen i min barndom, og jeg er i gang med at give med videre til min datter. Det er noget både min mand og jeg går meget op i. Så det med traditioner er lige os.

Pakkekalender ( tak til farmor ), adventsgaver, pebernødde bagning, fæld-selv juletræ, nisser, kalenderlys og adventskrans er sagen her. Vi nyder december måned alle 3. Marie har haft pebernødder med til at dele ud i vuggestuen og er kommet hjem med julepynt samt julegave til os.

Gud hvor bliver hun da stor den lille pige.

Vogn nr. 2

Vi har efter mange overvejelser være ude at investere i vogn nr. 2. Til Marie Ocilie havde vi en kombivogn fra ABC, som vi havde købt i Tyskland. Den har vi været så glade for, så den kommer lillesøster over i, når hun kommer til verden.

Vi har så købt en City Elite fra Baby Jogger til Marie. Den er super nem og fylder ingenting i bagagerummet på bilen. Så det bliver nemt at have begge vogne i bilen fremover. Vi har så længe kigget på den vogn. Min mand har været mest hook på den, så det er ham, der var valgt denne. Men det er nu også en nem og lækker vogn. Den er vi allerede rigtig glade for.

Fødselsforberedelse

piximødrene mette l Jeg har været til både ve træning og fødselsforberedelse. Jeg synes det er svært at forholde sig til.

Selvfølgelig kan man få nogle redskaber, men jeg tror nu ikke, man ved hvordan man reagerer, før man er i det. Jeg håber min mand kan hjælpe mig igennem fødslen med trygge og rolige hænder. Massage når man har brug for dette.

Min datter Marie Ocilie kom jo til verden ved planlagt kejsersnit, da hun sad op. Så jeg har stadig en naturlig fødsel tilgode. I dag sagde de på Skejby, at hun lå med hovedet ned ad, så lad os håbe lillesøster bliver ved med det.

Men det er jo ikke til at vide. Vi må se hvad der venter os når vi kommer dertil.

Værelse til lillesøster

Vi er stadig ikke færdige med lillesøsters værelse. Jeg håber, vi kan få det gjort færdigt her i juleferien, hvor min mand er hjemme. Det er ham, der kommer til at ordne dette, da jeg er ved at være tappet for energi.

Bare det at gå op af vores trapper i huset nu, er en kamp. Jeg føler lillsøster tager alt min luft og energi. Jeg glæder mig så meget til at få min energi tilbage. Det synes jeg snart, jeg trænger til.

 

Nu er det tid til at hoppe under dynen. Trætheden har meldt sig og nu er det godnat herfra. Må I alle få en fantastisk jul og et godt nytår. Tak fordi i læser med.

Pas på jer selv. Kram fra Mette

Skrevet af: Mette Louise Fogh Larsen, PixiMødrene, 6. indlæg.

‹ Læs Mettes forrige indlæg her

Læs Mettes næste indlæg her ›